Početna Vijesti MONSTRUOZNA IZJAVA MAJKE UBICE: “Danka je živa, majka je prodala i zna...

MONSTRUOZNA IZJAVA MAJKE UBICE: “Danka je živa, majka je prodala i zna gdje je”

Svetlana Dragijević majka Dejana Dragijevića, koji je javno označen kao ubica Danke Ilić dvogodišnje djevojčice iz Bora jutros je porazgovarala kratko sa novinarima nekoliko beogradskih redakcija ispred kuće u selu Zlot, a onda je za Republiku ispričala da bi više voljela da je neko ubio nego što joj se preko noći život pretvorio u pakao.

“Kamo sreće da me neko ubio ili da sam umrla, nego što sam osramoćena. Moj Deki nije ubica i to potpisujem životom ne 100 posto, nego 200, 2.000, milion i dva miliona posto. Rekao je da jeste da ga ne bi ubili batinama policajci. On je bolestan, nedavno je bio u banji. Dejan je dobar čovjek, on ne bi mogao da digne ruku na dijete”, rekla je vičući Svetlana.

Tvrdi da ne poznaje drugog optuženog Srđana Jankovića koji je prema izvještaju iz istrage bio sa Dragijevićem u automobilu kada je kolima udarena djevojčica, i da o njemu ne može ništa da kaže, ali bez trunke srama priznaje da smatra da je i njemu namješteno.

“Našli su da optuže ljude koji nemaju nikog da im čuva leđa, nemaju djecu, a nisu ni ženjeni. Mene su uništili. Uhapsili mi oba sina i muža. Dalibor je umro od stida i sramote, vjerovatno mu je srce otkazalo kad je shvatio da sa njima ne mogu da se bore. Sad mogu da kažu šta god da im se naredi, ti što utvrđuju uzrok smrti”, šokirala je Svetlana svojom izjavom.

Dan kada je nestala Danka Ilić sa porodičnog imanja svoje ujčevine, gdje je boravila sa majkom i godinu dana starijim bratom, Svetlana kaže da ni po čemu nije bio poseban za Dragijeviće.

“Deki je došao sa posla oko pola četiri i sjeli smo da ručamo u letnjikovcu. Ponašao se normalno i pošto je jeo, legao je da odmori, kao i obično”, ispričala je majka prvoosumnjičenog za zločin koji intrigira Srbiju već 17. dan.

Svetlana je juče takođe govorila za Republiku na dan kad je sahranila mlađeg sina Dalibora (40) i iznenadila nas je onim što je tada mučilo, a rekla je da ima finasijske probleme da nema pare za porez, struju i druge dažbine. Danas je rekla da treba da plati advokata kojeg je anagažovala za supruga Radoslava osumnjičenog da je pomagao sinu Dejanu u prikrivanju tijela djevojčice, za šta se sumnjičio i njegov mlađi sin Dalibor koji je prije pet dana premunuo u pritvoru u Boru.

“Gotova sam. Treba mi 1.000 evra za advokata. Dejan ima nekog kog su mu dali, to je jedna djevojka, žena, valjda neće tražiti da joj se plaća. Ona treba da istjera istinu i da pokaže da je moj Deki pod batinama rekao šta nije uradio”.

Upitana za mišljenje šta se desilo sa tijelom Danke Ilić i da li zna koja bi lokacija mogla biti tajna za njenog sina Dejana, Svetlana se razljutila i šokirala svojim stravičnim odgovorom.

“Ta djevojčica Danka je živa. Majka njena je kriva što je dijete nestalo. Ona je prodala i zna gdje je”, rekla je besramno majka Dejana Dragijevića.

(Republika.rs)

POVEZAN VIDEO: