Početna Izdvajamo Otvoren Coco Grill, gril i restoran koji obećava vrhunsko gastro iskustvo

Otvoren Coco Grill, gril i restoran koji obećava vrhunsko gastro iskustvo

Sinoć je otvoren Coco Grill, grill i restoran koji obećava vrhunsko gastro iskustvo za sve ljubitelje ukusne hrane. Ovaj restoran je prava poslastica za sve koji traže raznovrsne delikatese i specijalitete, a posebno one koji uživaju u sočnoj piletini.

U ponudi Coco Grilla ćete pronaći širok spektar ukusnih jela, počevši od ukusnih burgera, wraps-ova, sendviča, pa sve do osvežavajućih salata. No, ono što ovaj restoran čini posebnim je njihova pauza box piletina.

Ovaj delikates nudi batak i karabatak sa prilozima, sve pripremljeno na jedinstven način koji će probuditi vaše čulo ukusa.

Ono što je takođe važno napomenuti je da Coco Grill posjeduje Halal certifikat, čime se osigurava da svi njihovi proizvodi odgovaraju najvišim standardima kvaliteta i da su prikladni za sve goste koji se pridržavaju halal ishrane.

Ako niste u mogućnosti posetiti restoran lično, Coco Grill vam nudi opciju online narudžbi putem Glovo i Korpa aplikacija. Njihov posvećeni tim će vam rado doneti vašu narudžbu ako živite u Hrasnom i okolini, tako da možete uživati u njihovim ukusima udobno iz svog doma.

Rezervacije i narudžbe se mogu uraditi pozivom na broj 061 246 878.
Pratite njihove novitete na Instagram profilu Coco Grill-a.