Početna Intervju GAĐALI SU NAS ČAŠOM, A MALO DIJETE JE BILO SA NAMA, MA...

GAĐALI SU NAS ČAŠOM, A MALO DIJETE JE BILO SA NAMA, MA STRAŠNO: ISPOVIJEST PRVOG BH. VJENČANOG GEJ PARA

Večeras je na Youtube kanalu novinarke Mirze Vranj objavljena ekskluzivna ispovijest prvog bh. vjenčanog gej para koji je podijelio svoje iskustvo o izazovima s kojima se suočavaju u Bosni i Hercegovini. U emotivnoj priči, par je otkrio teške trenutke koje su prošli, uključujući napad od strane grupe muškaraca koji su ih gađali flašom i pepeljarom.

PROČITAJTE JOŠ:

Objavljen novi snimak iz noći svirepog ubistva: Pretučenog Nusreta nogama gurali u automobil (VIDEO)

Ispričavajući dramatičan trenutak, par je podijelio kako su se našli u zastrašujućoj situaciji, dok su s njima bili i njihova prijateljica njeno malo dijete.

U ekskluzivnoj ispovijesti, par je otvoreno pričao o procesu prihvatanja vlastite se*sualne orijentacije, istražujući svoj unutarnji put prema prihvatanju i ljubavi prema istom spolu. Njihova iskrenost pruža uvid u realnost života gej zajednice u Bosni i Hercegovini, podstičući širu javnost na razmišljanje i otvaranje dijaloga o važnosti tolerancije i razumijevanja.

Ispod poslušajte njihovu ispovijest:

PROČITAJTE JOŠ:

Potresno priznanje djevojke iz Tuzle, godinama je zlostavljao učesnik reality showa Zadruga: “Veza nam je bila toksična i nezdrava…”

Ova ekskluzivna priča Kemala Frašte i Dženana Zeničanina na Senzacija.ba za njih predstavlja korak ka podizanju svijesti o izazovima s kojima se LGBTQ+ zajednica suočava u bh. društvu, kao i potrebu za stvaranjem inkluzivnijeg okruženja u kojem svako može biti voljen i poštovan bez obzira na svoju se*sualnu orijentaciju.