Početna Video Mahira Hajdarpašić o bolesti svoje kćerke: Da je teško, jeste teško… Nije...

Mahira Hajdarpašić o bolesti svoje kćerke: Da je teško, jeste teško… Nije nimalo lahko vidjeti svoje dijete u takvom stanju

U nedavnom emotivnom intervjuu, Mahira Hajdarpašić, poznata sarajevska influencerka, hrabro je otvorila srce o borbi s neizlječivom bolešću svog starijeg djeteta. Mahira je ispričala kako svakodnevno moli za ozdravljenje svoje kćerke, a istaknula je da je teško gledati kako dijete pati od napada uzrokovanog bolešću.

Njene svakodnevne dove upućene su za ozdravljenje kćerke Sumeje, ali uprkos njenoj dijagnozi za koju doktori kažu da je neizlječiva, Mahira s dubokim osjećajem vjere i nade u srcu svaki dan upućuje molitve Allahu da njeno dijete ozdravi.

PROČITAJTE JOŠ:

MAHIRA PRIZNALA DA JE DOŠLO VRIJEME DA SE SELI: U VOGOŠĆI SAM PROVELA VEĆINU ŽIVOTA, OSTACE MI DRAGA

Govoreći o svojim strahovima, Mahira je otkrila kako se brine kada njezina kćerka odlazi s prijateljicama, strepeći od mogućnosti da se napad može dogoditi u putu.

“Ona je to tako jako i hrabro prihvatila da je to za nepovjerovati. Imala je od koga i da nauči, imala je svog baba uzora, kako se treba neka bolest prihvatiti kao iskušenje. To je jedna hrabra djevojčica, zapravo sad djevojka, koja to nikad i ne pominje i na kojoj se nikad to ne bi ni vidjelo. Toliko je to prihvatila srčano da je to nešto što joj je dragi Allah dao. Dijete je to sasvim normalno prihvatilo, a da je teško, jeste teško. To nije nimalo lahko… Vidjeti svoje dijete u takvom stanju kad ima napad”, dodala je s ponosom u glasu.

PROČITAJTE JOŠ:

Šta voze bh. pjevači i glumci: Jedni nemaju ni vozačku, drugi imaju vozače, a treći rado sjednu na bicikl

Detaljnije o borbi s bolešću njene kćerke i sve o njenoj nevjerojatnoj hrabrosti možete saznati ispod u video intervjuu s Mahirom Hajdarpašić.