Početna Rijaliti MOTAJ KABLOVE, GASI INTERNET: Ša proglasio sebe najjačim frajerom u Eliti, zbog...

MOTAJ KABLOVE, GASI INTERNET: Ša proglasio sebe najjačim frajerom u Eliti, zbog ljepote mu nijedna djevojka ne može odoljeti!

Nenad Aleksić Ša je svojim izlaganjem izazvao totalnu pometnu, hit snimak kruži internetom.

U “Elitu” je juče ušetao Darko Tanasijević, koji je malo propitao učesnike na temu prijateljstva i osobina koje bi voleli da poseduju, a na red je došao i Nenad Aleksić Ša, koji je, iz nekog razloga, juče pucao od samopouzdanja, pa je tako naglasio da ne veruje u muško-ženska prijateljstva, jer je malo verovatno da se on ne svidi devojci sa kojom provodi vreme, s obzirom na njegov izgled, karijeru i harizmu:

Iskreno, kada neko izgleda ovako kao ja, uspešan je kao ja, ima karijeru… Malo je verovatno da će imati pravu prijateljicu. Ne kažem da je nemoguće, ali malo verovatno – pohvalio je sebe Nenad Aleksić Ša, a ovo njegovo izlaganje je vrlo brzo postalo viralno.

Kako neretko istakne reper, on totalno zaboravi ko je i kakvu karijeru ima iza sebe, ali, po mišljenju mnogih, sada je sebe precenio, s obzirom da nije imao uspešne veze i da mnoge devojke nisu oduševljene njegovim ponašanjem u vezi.

Ja stalno pričam da sam srećan, ali da sam nesrećan za stolom. Ja sam na debati poludeo zbog onoga što je rečeno. Ja gledam njoj da udovoljim, i ona mi je najbitnija – rekao je Ša.

Kako to, Ša, ti si njoj prebacivao Rajačića, Aleksu, lika iz obezbeđenja? Miona je pominjala kakav je Tomović, da je dobar u se*su – upitao je Milan.

– Ja nisam pominjala Tomovića i ses. Pričali smo Đedović i ja i on me je pitao za Tomovića da li smo imali nešto, ja sam rekla da smo se poljubili i da smo se čuli. Ja sam rekla za roditelje da su se moji roditelji bunili zbog Nenada, a nisu se bunili za Tomovića. Rekla sam da je glupo i sramota što moji gledaju ses Stanislava jer je sada druga devojka, a bila sam ja sa njim – dodala je Miona.

AUTOR: REPUBLIKA

BONUS VIDEO: