Početna Showbiz Razotkrivene nekretnine Dine Merlina: Vila u rezidencijalnom dijelu Sarajeva, dućan u centru...

Razotkrivene nekretnine Dine Merlina: Vila u rezidencijalnom dijelu Sarajeva, dućan u centru grada, porodična kuća u starom dijelu grada

Prilikom nedavne posjete Sarajevu, novinari iz Srbije su istraživali životnu priču poznatog sarajevkog kantautora Dine Merlina. Novinarska ekipa je tada posjetila porodičnu kuću Dine Merlina i snimila ostale njegove nekretnine. Kroz razgovor s pjevačevim komšijama, novinari su prikupili dodatne informacije o životu i utiscima koje su dijelili s legendarnim izvođačem.

Detalji o porodičnoj kući i imanju Dine Merlina otkriveni su u ekskluzivnom videu koji su objavljeni u emisiji Paparazzo lov.

Kroz razgovore s komšijama, stvorila se slika o atmosferi koja je vladala u okolini, dodajući dodatnu dimenziju u razumijevanju života ovog izuzetnog umjetnika. Pored porodične kuće u kojoj je  Dino odrastao i u kojoj i danas živi, snimili su njegov dućan Magazu, koja se vodi na pjevačevoj supruzi Ameli.

Ako je vjerovati komšijskim pričama, Dino na spisku svojih nekretnina ima i veliku vilu u rezidencijalnom dijelu Sarajeva koju je iznajmio ambasadoru jedne strane zemlje.

Ovo istraživačko putovanje pruža uvid u privatni svijet Dine Merlina, osvjetljavajući aspekte njegovog života koji su inače van dometa javnosti.

Videomaterijal gledaocima nudi zanimljive uvide u stvarni život jednog od najvoljenijih muzičkih talenata sa Balkana.

Ispod u videu pogledajte kako izgledaju njegove nekretnine:

https://www.youtube.com/watch?v=e2-gdkmMhnQ&t=4s