Početna Vijesti Dječak (6) umro nakon što ga je otac tjerao da smrša: Mališan...

Dječak (6) umro nakon što ga je otac tjerao da smrša: Mališan trčao na traci do iznemoglosti, sve snimljeno

Pojavili su se uznemirujući snimci na kojima otac iz Nju Džersija tera svog šestogodišnjeg sina da trči na traci za trčanje, jer je “previše debeo”, samo nekoliko dana pre dečakove smrti od “hroničnog” zlostavljanja.

Otac iz Nju Džersija Kristofer Gregor optužen je za ubistvo svog šestogodišnjeg sina Korija Mićola.

Novi snimak pokazuje kako se dečak savija od umora dok ga otac Gregor tera da trči na traci za trčanje koja se kretala prebrzo.

Otac ga je navodno i ujedao za glavu dok ga je terao da trči.

Ubrzo nakon incidenta, Kori je hitno prebačen kod doktora jer je otežano izgovarao reči i imao problema sa kretanjem.

Tokom skeniranja, Kori je imao napad i ubrzo umro.

U izveštaju obdukcije se navodi da je preminuo od „tupih povreda sa nagnječenjem srca i jetre sa akutnom upalom i sepsom“.

Traka za trčanje je, kako se veruje, bila programirana na najveću moguću brzinu i uspon, zbog čega je dečak padao i mučio se da se vrati na traku.

Nekoliko dana nakon posete teretani, dečakova majka Breana Mićolo, koja je delila starateljstvo nad Korijem sa Gregorom, videla je povrede svog sina i prijavila ih službeniku Odeljenja za zaštitu dece u Nju Džersiju.

Ona je 2. aprila odvela Korija kod lekara, gde je rekao da ga je otac terao da trči na traci za trčanje „jer je bio predebeo“. Umro je sledećeg dana, kada je dobio napad za vreme skeniranja.

Potresni video možete pogledati ispod:

Medicinsko osoblje je bilo prinuđeno da preduzme mere spasavanja života, ali one su bile neuspešne i mališan je preminuo.

Inače, kada je tokom suđenja u utorak pušten snimak iz teretane, Kristofer je sve mirno posmatrao dok je Korijeva majka Breana neutešno jecala.

Ona je prilikom davanja iskaza rekla da je Kristofera morala da moli da joj dozvoli da odvede sina kod lekara kada mu se slošilo prvi put.

(Dejli mejl)

BONUS VIDEO: