Početna Izdvajamo Odmoru još nije kraj, specijalna ponuda u Prego Lux i Villi Prego...

Odmoru još nije kraj, specijalna ponuda u Prego Lux i Villi Prego u Ulcinju: Samo 65 eura po noćenju za dvoje odraslih i dvoje djece

Odmoru još nije kraj! Septembar je odličan izbor za predah jer osim što ćete izbjeći gužve, toplotne valove, tu je i idealna temperatura mora, ali i neodoljivi popust kada je smještaj u pitanju. Hotel Prego Lux sa Villom Prego koja se nalazi odmah preko puta apartmana su spremili specijalnu septembarsku ponudu. Ukoliko želite da budete maksimalno zadovoljno od usluge do noćenja, ambijenta, hrane, onda ste na pravoj adresi.

Specijalna ponuda za septembar koju su Prego Lux i Villa Prego obezbijedili uistinu je neodoljiva, a vrijedi do 30. septembar. Ona podrazumijeva noćenje za dvije odrasle osobe i dvoje djece (do 5 godina) po cijeni od samo 65 eura. U cijenu je uključeno sljedeće: Polupansion: doručak + večera, korištenje dva otvorena bazena, igralište za djecu, privatni parking, prevoz od Velike Plaže i nazad.

Prego Lux i Villa Prego u Ulcinju nude jednostavan pristup glavnim interesantnim tačkama grada. Svojim gostima nude izbor hotela za poslovne i zabavne putnike. Svestran i prostran hotel se sastoji od 29 soba uključujući i studio apartmane za goste.

Baš kako i sam naziv kaže, Prego Lux hotel posjeduje uistinu luksuzno opremljene sobe i apartmane. Besprijekorna higijena i komfor su nešto što karakteriše Prego Lux. Ambijent svih prostorija je pažljivo biran da bi se svaki gost osjećao ugodno. Prostranost je dodatni plus, a posebnu čar svemu pruža jutarnje buđenje s pogledom na grad ili ispijanje omiljenog napitka na balkonu.

Prego Lux ima restoran “a la carte” sa nacionalnim i međunarodnim jelima od lokalnih svježih namirnica. Gurmani će biti apsolutno zadovoljeni, a upravo hrana je nešto što uvijek pokupi posebne komplimente kada je ovaj smještaj u pitanju. Prego Lux vam nudi i besplatan prevoz do plaže u 2 termina sa povratkom.

Na samom vrhu hotela se nalazi “SkyView rooftop” (cocktail i shishabar), kao i bazen sa besplatnim ležaljkama. Sam osjećaj biti na vrhu zgrade kraj bazena daje vam poseban osjećaj i lagodu, kada barem nakratko bježite od stresa i svih problema.

Preko puta hotela se nalazi i Villa Prego Lux (8 apartmana (terasa, tv, klima, toalet) , bazen za djecu i odrasle). Obezbijeđen je i besplatan privatan parking za sve goste hotela. U predivnom okruženju i ambijentu Ville Prego Lux je moguće organizovanje privatnih slavlja i slično.

Rezervišite odmah i ostvarite dodatne popuste…
Kontakt: +382 69 28 29 92
Instagram: https://www.instagram.com/prego_lux/
Facebook: https://www.facebook.com/pregolux
Web: http://www.pregolux.me/