Početna Intervju ‘Početkom 2022. sam ostao nepokretan’: Ervin iz ‘Big Brothera’ o Stefani, vezi...

‘Početkom 2022. sam ostao nepokretan’: Ervin iz ‘Big Brothera’ o Stefani, vezi s misicom i velikoj životnoj tragediji

Bivšu reality zvijedu i fitness trenera, Ervina Mujakovića, domaće je gledateljstvo upoznalo u regionalnom ‘Big Brotheru’ u kojem je došao do samog finala.

Bivšu reality zvijedu i fitness trenera, Ervina Mujakovića, domaće je gledateljstvo upoznalo u regionalnom ‘Big Brotheru’ u kojem je došao do samog finala. I dandanas se prepričava njegov intimni odnos sa Splićankom Stefani Banić, a Ervinovo sudjelovanje u showu je obilježila i neuzvraćena ljubav od strane Barbare Šegetin.

Mišićavi Bošnjak je nakon izlaska iz BB kuće nastavio svoju showbizz karijeru. Pojavio se u nekoliko glazbenih spotova, ganjao je manekensku karijeru te je bio traženi fitness trener. Početkom 2020. godine upoznao je bivšu Miss Slovenije, a dvije godine nakon, teška nezgoda. Naime, ozlijedio se u teretani te je nekoliko mjeseci bio nepokretan. Ervin, kojeg dugo nismo imali priliku vidjeti u javnosti, s nama je podijelio niz sretnih, ali i tužnih trenutaka iz svog života.

Dugo te nismo vidjeli u javnosti… Gdje si danas, čime se baviš?

Da, napravio sam dosta intervjua proteklih godina, ali sam se s malih ekrana povukao. Odbio sam uloge u par spotova i reality formata. Živim u Sloveniji te sam u pregovorima za brend ambasadora engleske modne marke. Također, bavim se fitnessom.

Već 4 godine si u sretnoj ljubavnoj vezi s bivšom Miss Slovenije? Kako ste se upoznali? Čime te je osvojila?

Za par mjeseci bit će 4 godine sretne veze. Djevojka je bivša Miss Slovenije. Poslovna je i jako uspješna žena. Bavi se estetikom, kozmetikom i dermatologijom. Upoznali smo se u Sarajevu. Tamo je imala predavanja raznim salonima i osobama iz te branše. Pored izgleda, osvojila me iskrenošću i pozitivnim stavom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ervin Mujaković (@ervinmujakovic)

Sudeći prema tvom Instagram profilu, djevojka i ti često putujete. Smetaju li ti komentari da ti ona financira putovanja?

Dosta putujemo. To baš jako volimo. Već odavno ne čitam komentare niti im dajem na značaju.

Nedavno su u javnosti ‘procurile’ tvoje fotografije popraćene medijskim napisima kako više nisi sportski građen već imaš koji kilogram viška. Kako je došlo do promjene u tvom fizičkom izgledu?

Početkom 2022. godine ostao sam nepokretan. Zbog jako teške povrede u teretani, imam tešku diskus herniju i bio sam prvu četvrtinu te godine nepokretan i posjećivao sam bolnice. Bio sam u jakim bolovima pa cijelu tu godinu nisam mogao trenirati. Odnedavno sam ponovno u treningu, ali sa slabiijim intezitetom. Trenutno sam na kilaži između 141-146kg dobre forme.

Domaća javnost te poznaje iz ‘Big Brothera’. Smeta li ti to što te i dalje mnogi pamte po sek*ualnom odnosu sa Stefani Banić?

Javnost me pamti po mnogim većim i ljepšim stvarima. Pojavljivao sam se na billboardima diljem Hrvatske, nastupao poslije Big Brothera po klubovima, radio razne reklame, pojavio sam se i u 7 glazbenih spotova. Dobivao sam pohvale od najvećih izvođača s ovih prostora. Jako dobar dojam sam ostavio u ‘Zadruzi’. Osim navedenog, sudjelovao sam u raznim humanitarnim akcijama.

Čuješ li se sa sestrama Šegetin?

Nismo u kontaktu otkako sam u vezi.

Bi li ponovno sudjelovao u nekom reality showu?

Na zadnje sam bio u pregovorima za show ‘Gospodin Savršeni’ pa sam sudjelovao u nekom drugom formatu realityja. Pri stavu sam da ne bih više sudjelovao u takvom programu.

Jesu li ti smetale glasine da si naklonjen istom spolu?

Ne osvrćem se na tuđa mišljenja. To su većinom neostvareni ljudi puni zlobe i ljubomore. Da naglasim, oduvijek sam bio u poprilično dugim vezama s djevojkama.

Nedugo nakon BB-a ti je preminula majka za koju si bio jako vezan. Koliko te je obilježila ta tragedija?

To mi je najbolnija stvar u životu. Zasigurno najstresniji i najbolniji period u životu jer sam bio jako vezan za majku. Živio sam samo s njom. Bol i tuga zbog majčine smrti su uvijek tu i tako će biti dok sam živ.

scena.story.hr

ISPOD POSLUŠAJTE ERVINOVU POTRESNU ISPOVIJEST: