Početna Showbiz Željela je luksuz i sjaj, a sada se Bogu moli samo za...

Željela je luksuz i sjaj, a sada se Bogu moli samo za jedno, da doživi sutra i da je ne boli

Želje Zorice Brunclik ostvarile su se

Zorica Brunclik, jedna od najvećih muzičkih zvezda na našim prostorima danas uživa u plodovima svog rada i truda, u luksuznoj kući, okružena mnogočlanom porodicom.

Želje Zorice Brunclik nisu luksuz i novac, već samo dobro zdravlje
U braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišem stvorila je život iz bajke i tvrdi da sada, kada su naslednike Zlatu, Mariju, Miljanu i sina Đorđa izveli na pravi put, ona i Kemiš proživljavaju ponovo prve godine zabavljanja. Jedno drugome poput tinejdžera izjavljuju ljubav, nerazdvojni su, a često brak dug skoro četiri decenije nadograđuju iznenađenjima.

Unuci su im posebna zabava, ponos i najveće bogatstvo. Uživaju u njihovoj neiskvarenosti i iskrenosti, te su im u dvorištu napravili igralište kakvo se samo poželeti može.

Neko bi iz svega navedenog zaključio da Zorica živi život o kom mnogi sanjaju, što nije daleko od istine. Imala je ona i loših dana, ali o njima nerado govori jer želi samo o lepom da misli i ide napred.

“Sitnice me čine srećnom, ne zato što sam takva po karakteru, nego zato što sam u tim godinama. Ne postavaljam više sebi ciljeve, već se okrećem osnovnim postulatima – porodici, prijateljima, pre svega mužu. Nedavno smo svi porodično pošli na svadbu sina kolege Đanija.

PROČITAJTE JOŠ:

Muž Šejle Zonić prije takmičenja objavio snimak: Spomenuo simboliku njenog rednog broja 8

Pogledala sam ćerke, sina, zetove, snaju i pomislila: “Bože, vidi ti ovo bogatstvo, lepi, zdravi, vaspitani, kulturni, nadasve pošteni.” U tom momentu sam bila presrećna. Jedino što se na ovom svetu ne naplaćuje jesu ljubav i lepa reč.”

Iako je na profesionalnom i privatnom planu sve ostvarila, neke želje Zorice Brunclik ostaće neostvarene, ali pevačica ističe da joj to više nije ni bitno i otkrila šta je za nju najvažnije.

“Imala sam želju da upoznam patrijarha Pavla, ali on je preminuo. Da imam kuću sa stepenicama kao u filmovima na dve strane sa velikim holom, sad me to ne interesuje, treba brisati prašinu. Takođe mi je san bio da imam “mercedes” kabriolet. Hteo je muž da mi ga kupi, ali baš u tom periodu moja mama je umrla, dugo se nisam od toga oporavila i nisam vozila.

Sada imam samo želju da se ujutru probudim, zahvalim Bogu na tome i da me ništa ne boli. Imam i želju da ovaj rođendan proslavim kako dolikuje – na sceni, da sve bude u redu i prepuno emocija”, rekla je Zorica svojevremeno za Story.

AUTOR: Svet

IZVOR: Story

FOTO: ATA images

BONUS VIDEO: