Početna Showbiz “DUŠKO JE BIO NIKO I NIŠTA PRIJE KARLEUŠE” Anabela podržala JK poslije...

“DUŠKO JE BIO NIKO I NIŠTA PRIJE KARLEUŠE” Anabela podržala JK poslije incidenta sa Tošićem u porodičnoj vili: Žalosno je što je…

Anabela Atijas bila je dobra prijateljica sa Jelenom Karleušom, ali su se vremenom udaljile jedna od druge. Međutim, nakon što se JK desio incident kada je opet prijavila Duška Tošića za napad, Anabela joj je javno pružila podršku i nije krila koliko je razočarana u bivšeg fudbalera.

“Nisam se čula sa Jelenom. Ja joj pružam maksimalnu podršku, to što joj se desilo je sramota, šta reći! Žalosno je da ljudi zaborave ko su bili pre tri, četiri, šest godina, nije ni bitno, kada je sve funkcionisalo. I kada nije to bilo baš sjajno, ja znam, ona je sve to stoički gurala da joj porodica bude na okupu. Nije on baš uvek bio Duško Tošić. Ja nisam neko ko osuđuje, ali uz njegovo ime i prezime, baš ne ide ovo što se sada dešava. Očekivala sam mnogo više kada je on u pitanju”, rekla je Anabela.

Inače, Karleuša je sporne večeri bila u kući na Dedinju, a Tošić je bio u noćnom provodu, gde je malo i popio, a kako se šuška, načuo je da Jelena ima gosta, pa se zato uputio kod nje. On je navodno tada nasrnuo na Karleušinog prijatelja, a Jelenu je počupao za kosu kada je pokušala da ih rastavi. Pevačica je pozvala policiju nakon čega je Duško priveden, ali je pušten nakon nekoliko sati jer Jelena nije htela da ga gone za navodni fizički napad.

Kurir.rs/Star/

BONUS VIDEO: