Početna Rijaliti PRVO OGLAŠAVANJE VIKI MITROVIĆ NAKON SAOBRAĆAJKE: Otkrila u kakvom je stanju: Psihički...

PRVO OGLAŠAVANJE VIKI MITROVIĆ NAKON SAOBRAĆAJKE: Otkrila u kakvom je stanju: Psihički me ubija…

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga”, Viktorija Viki Mitrović imala je saobraćajnu nesreću dok se sa svojim dečkom vraćala iz Ljubljane za Beograd.

Viki se sada prvi put oglasila i otkrila kako se oseća nakon saobraćajke.

– Ja sam upravo puštena iz privatne klinike, osećam se dobro. Ne bih želela puno da komentarišem zbog mog deteta i roditelja. Svi su oni bili u šoku jer se nisam javljala gotovo 30 sati. Sada je najbitnije da je sve u redu – rekla je Viktorija pa dodala:

PROČITAJTE JOŠ:

OVO JE DEČKO VIKI MITROVIĆ: Sa njim je imala stravičnu saobraćajku, pogledajte šta su radili pred udes (FOTO)

– Imam modrice i povređena sam. Bila sam samo u stanju šoka par sati. Primila sam infuziju i sada se oporavljam. Psihički me ubija to što sam videla različite naslove, da sam živa sahranjena, da je nekome smešno… Ljudima sam više šokirana nego ovim što se desilo- zaključila je ona i dodala da detaljnije o samoj nesreći ne želi da priča.

Oglasila se njena baka

Viktorijina baka Regina je kontaktirana, međutim na njen broj telefona javila se tetka Mitrovićeve, Berta.

Kako je otkrila, Viktorijini baka i deka nisu upućeni u ono što se desilo njihovoj unuci, a ona tvrdi i da ih niko iz bolnice nije kontaktirao.

– Niko ništa ne zna. Niko nas nije zvao. Nismo upućeni uopšte u to šta je sa Viki. Ne čitamo portale. Baba i deda ne znaju ništa, oni sada rade i dolaze tek uveče kući – poručila je Viktorijina tetka Berta za “Pink”

kurir.rs/pink

BONUS VIDEO: