Početna Showbiz Evo kako se Šejla ponaša na svadbama kad pjeva: Ovdje je zgrnula...

Evo kako se Šejla ponaša na svadbama kad pjeva: Ovdje je zgrnula na hiljade eura, evo koju pjesmu je pjevala

Pobjednicu Zvezda Granda, Šejlu Zonić publika je veoma zavoljela još tokom takmičenja, zbog nevjerovatnih interpretacija, zbog čega je ozbiljne tezge imala još dok se takmičila.

Snimke sa svojih nastupa na privatnim veseljima objavljivala je i sama, na svojim mrežama, a samo 20 dana pred finale, nastupila je na jednoj svadbi – gdje je doslovno pokupila sav novac gostima.

Naime, ona je pjevala na jednom privatnom veselju, a na Fejsbuku je objavila snimak na kojem se vidi, ali i čuje kako maestralno izvodi bosansku pjesmu “Grana od Bora”.

Da je goste “pogodila” u dušu, ali i novčanik, jasno se vidi po snimku jer u rukama više ne može da drži novčanice.

Apoenima u eurima, ali i dinarima, gosti su doslovno obasipali Šejlu, a snimak je ponosno podijelila i ona, te poručila:

– Svoj repertoar prilagođavam vrsti i karakteru događaja i mnogo sam srećna što živim svoju svrhu, a to je muzika. I naravno, sretna sam što nakon toliko formalnog i neformalnog obrazovanja, toliko godina u svijetu muzike, napokon mogu od toga da lijepo živim – napisala je Šejla.

Vide na kojem Šejlu kite ogromnom sumom novca pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, nakon devetomjesečne pjevačke borbe, rada i truda mentora da kandidatima priušte najbolje za njih, konačno je trijumfovao najbolji, a to je po mišljenju publike Šejla Zonić.

Svoje prve utiske nakon finala Šejla je podijelila sa novinarima, a kako je navela, ostvarilo joj se sve ono što je željela.

– Ostvarilo se ono za šta sam se borila, trenutno sam u pozitivnom šoku. Svi mi kad se prijavimo očekujemo pobjedu. Pobjedu posvećujem svom suprugu i svojoj porodici i naravno sebi prije svega – rekla je Šejla, pa se osvrnula na izazove tokom takmičenja:

– Takmičenje je bilo izazovno. Titula favorita je za mene bilo veliko breme. Ja bih sebe predstavila kao velikog borca koji je vijeran sebi i svojim načelima, neko sam ko je ambiciozan i uporan.

(Telegraf.rs)

POVEZAN VIDEO: