Početna Vijesti Obavljena dženaza Trešnjo Almiru

Obavljena dženaza Trešnjo Almiru

Jučer je objavljena smrtovnica Almira Trešnje koji je preselio na Ahiret u srijedu, 22. maja 2024. godine u 44. godini života.

Dženaza je obavljena u petak (danas), 24. maja 2024. godine, nakon džume namaza (13.45 sati) u haremu Centralne džamije Sokolović Koloniji, a ukop i dženaza su obavljeni u 17:15 sati na mezarju Umoljani – Trnovo.

Almir je završio IV Gimnaziju na Ilidži, a bio je vlasnik pekare Taan i suvlasnik Hookah bara Magija u Hadžićima.

Među ožalošćenima su: majka hadži Saima, supruga Azra, sinovi Nidal i Imran, sestre Arnela i Alma, punac Himzo, punica Mevlida, zetovi Nijaz i Amel sestrične Inda, Nejra, Lamija, Zara i Ali, daidža Dervo sa porodicom, tetke Muškija i Sevda sa porodicama, strina Hata sa porodicom, daidžići Muhidin, Harun i Rusmir sa porodicama, daidžične Hata, Alisa i Senija sa porodicama, amidžična Nura sa porodicom, tetić Samedin sa porodicom, tetične Selvedina i Elvedina sa porodicama, te porodice: Trešnjo, Bajrović, Bandić, Vatrić, Krčalo, Tira, Elezović, Hošić, Milišić, Fako, Šurković, Agić, Sačić, Čaušević, Čustović, Konjhodžić, Lončarić, Delić, Lihovac, Lemezan, Hodžić, Prašević, Sefo, Hot, Fazlić, Pindžo, Berilo, Drkić, Gadžo, Aljović, Fočo, Hebibović, Džeko, Cucak, Šikalo, Čomor, Salihović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji.

Jasini su proučeni istog dana poslije akšam-namaza u Centralnoj džamiji Sokolović Kolonija.

POGLEDAJTE VIDEO: