Početna Vijesti Komšija iz zgrade u kojoj su ubijeni Amela i djeca dan prije...

Komšija iz zgrade u kojoj su ubijeni Amela i djeca dan prije zločina vidio Mujagu: Otkrio kako se ponašao

Komšija koji živi u zgradi u Tuzli u kojoj je proteklih dana Mujaga Čičkušić, kako se sumnja, ubio svoju suprugu Amelu i njihovo dvoje djece, a onda izvršio samoubistvo skokom sa 14. sprata, rekao je za Telegraf.rs da je u subotu, dan prije zločina, vidio osumnjičenog i da je sve izgledalo normalno.

– Razmijenili smo nekoliko riječi, pitao sam ga da li je sve u redu. Poznajem porodicu, nikada ranije nije bilo nekih problema sa njima, djelovali su kao normalna porodica – kaže na početku razgovora za Telegraf.rs.

Sagovornik kaže da je često viđao Amelu, pogotovo ujutru kada je vozila djecu u vrtić i školu. On je prokomentarisao i to što su komšije rekle da ništa nisu čule u večeri zločina.

– Ovo su relativno nove zgrade, polovina stanova je prazno, uglavnom su ih kupili ljudi koji su u inostranstvu – objašnjava on.

Komšija ističe da je stan preko puta stana porodice Čičkušić takođe prazan.

– Ni ja navodne večeri kada se desila tragedija nisam bio u stanu, tako da ništa nisam čuo – dodaje on.

Sagovornik ističe da su bili fina porodica, da su se uvek javljali, i da do sada nije bilo nikakvih žalbi na porodicu.

POVEZAN TEKST:

JEZIVA PORUKA UBICE IZ TUZLE: Jedno dijete sjekirom ubio u krevecu, pa zalijepio papir na vrata – Evo koga krivi za monstruozni čin

– Do sada, koliko znam, nije bilo nikakvih prijava za nasilje, niko se nije žalio na njih, zato su sve komšije u šoku i niko nije mogao ni da pretpostavi da je on u stanju da tako nešto uradi – šokiran je sagovornik.

Komšija kaže da sada kruže razne priče o motivu zločina, ali dodaje da, šta god da se ispostavi da se krije iza brutalnog ubistva, ništa nije vrijedno toga da se djeca liše života.

– To je velika tragedija i katastrofa, svi smo potrešeni – zaključuje sagovornik Telegraf.rs.

Telegraf.rs

POVEZAN TEKST:

MUJAGA POJAČAO MUZIKU DA PRIKRIJE VRISKU U STANU? Amelin svekar sav zabrinut pitao ljude da li su mu vidjeli sina i snahu

BONUS VIDEO: