Početna Vijesti Mujagin otac pitao jesu li zvali snahu, kad su otišli do stana...

Mujagin otac pitao jesu li zvali snahu, kad su otišli do stana otvorili su vrata pakla

AMELA I MUJAGA

Jeziv zločin u Tuzli koji je počinio Mujaga Čičkušić, ubivši suprugu Amelu i dvoje djece, pa sebe skokom za zgrade i dalje izaziva nevjericu ne samo u ovom gradu, nego u cijeloj državi.

Čičkušić je, prema nezvaničnim informacijama, sjekirom ubio prvo suprugu, da bi potom ubio i dvoje maloljetne djece koja nemaju više od 10 godina. Potom je otišao u susjednu zgradu, popeo se na 14 sprat i skočio.

Policija je prvo sumnjala na samoubistvo. S obzirom na to da je Čičkušić skočio sa 14 sprata, identifikacija je bila otežana.

PROČITAJTE JOŠ:

Prizor u stanu ledi krv u žilama! Mujaga nedavno kupio sjekiru na pijaci, Amela je pokušala spasiti djecu, ali nije uspjela

Ipak, uspjelo se stupiti u kontakt sa njegovim ocem od kojeg se tražilo više informacija. Otac je, kako je Raportu rečeno, naveo istražiteljima da u toj zgradi njegov sin ne živi već u drugoj.

Potom je pitao istražitelje da li su kontaktirali snahu, odnosno Mujaginu suprugu. Kada su otišli do stana u koje je živjela porodica Čičkušić zatekli su prizor koji neće nikad zaboraviti.

Policija je došla do podataka da su se supružnici nedavno vratili iz Njemačke gdje su radili kao medicinski tehničari, a inače su bili uposlenici UKC Tuzla.

Niti komšije niti poznanici nisu znali istražiteljima ništa reći što bi moglo dovesti do motiva Mujaginog krvavog pira, a prema našim informacijama njega nema ni u MUP-ovoj evidenciji kažnjenih za bilo koje krivično djelo.

pressmediabih.com

BONUS VIDEO: