Početna Showbiz Pjevačica otkrila tajnu o prvoj ljubavi Aleksandre Prijović: Gostovala joj na koncertu...

Pjevačica otkrila tajnu o prvoj ljubavi Aleksandre Prijović: Gostovala joj na koncertu pa javno iznijela ove detalje

Pjevačica je bila gošća na jednom od tri Aleksandrina koncerta u Varaždinu.

Proteklog vikenda Aleksandra Prijović održala je tri koncerta za pamćenje u Varaždinu, a specijalna gošća na drugom koncertu bila joj je Vesna Đogani koja je nakon spektakla još jednom pružila podršku kolegici i otkrila manje poznate detalje iz njenog života.

Naime, Vesna se emotivnom objavom oglasila na društvenim mrežama i otkrila zbog čega je veza između Aleksandre i nje jaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

‘Mi volimo nju, ona voli nas. Kad sam je prvi put čula na natjecanju ‘Zvezda Granda’, rekla sam ‘ova mala će biti zvijezda’! Ona je kaže, plakala uz moju pjesmu ‘Znam ja’, kad je bila tužna zbog prve simpatije. Ljubav i poštovanje, podrška, prijateljstvo!’, napisala je Vesna i dodala:

‘Hvala Beko što smo još jednom bili tvoji specijalni gosti. Na tvojoj fenomenalnoj turneji koja je sve druge stvari stavila u drugi plan. Zajedno smo jače!’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @izludeli

Inače, tijekom koncerta Aleksandra je potvrdila da je posebne emocije vežu za pjesmu ‘Znam ja’ koju je otpjevala baš s Vesnom nakon čega joj se ona i obratila.

‘Hvala ti, ljepotice moja, što si nas pozvala. Moram reći da je Varaždin jako bitan grad u mom životu zato što su ovdje živjeli kumovi koji su me doslovno spasili kad sam bila mala, oni su iz Varaždina. Ovo nitko nije znao, zato veliki pljesak za vas, za grad Varaždin, svaka vam čast’, izjavila je Vesna na koncertu, dok je o Prijinom uspjehu govorio i Vesnin suprug Đole.

‘Ona zaslužuje ovo. Ima sve što treba imati jedna zvijezda i zaslužuje imati 10 Arena’, istaknuo je Đole Đogani.

SCENA.STORY.HR

BONUS VIDEO: