Početna Rijaliti Sanja Grujić o Aneli Ahmić: Odrasla žena sa pilećim mozgom, ona zapravo...

Sanja Grujić o Aneli Ahmić: Odrasla žena sa pilećim mozgom, ona zapravo ne može da rasuđuje šta je normalno, šta je nenormalno

Sanja Grujić nedavno je iznijela svoje mišljenje o učesnicima rijalitija “Elite” putem intervjua koji je privukao pažnju javnosti. Poznata po svojoj britkosti na jeziku, Sanja nije štedjela u svojim komentarima.

U svom izlaganju, Sanja je izrazila oštre stavove o nekim učesnicima, uključujući Aneli Ahmić, Janjuša, Miljanu Kulić, Nenada Aleksića Sha, Mionu i Stanislava.

Na primjer, Sanja je komentarisala Aneli Ahmić, opisujući je kao osobu koja djeluje  nepromišljeno u određenim situacijama. Također je dala svoje mišljenje o drugim učesnicima, iznoseći svoje viđenje njihovog ponašanja ili postupaka u rijalitiju.

“Deluje mi kao odrasla žena sa pilećim mozgom, da ona zapravo ne može da rasuđuje šta je normalno, šta je nenormalno, šta je moralno, šta je nenormalno, nego je sva zamlaćena”, kazala je Sanja na početku komentarisanja rijaliti učesnice iz Dubrovnika.

Ovakvi otvoreni komentari odražavaju Sanjin karakterističan stil izražavanja i iskrenost u iznošenju svojih stavova. Njena iskrenost može izazvati kontroverze, ali također privlači pažnju publike i podstiče raspravu o događajima u rijalitiju.

Ispod pogledajte cijeli intervju: