Početna Showbiz Afrika otkrila kako je “uhvatila” Volkova u prevari sa koleginicom: “Otvorila mi...

Afrika otkrila kako je “uhvatila” Volkova u prevari sa koleginicom: “Otvorila mi je vrata u donjem vešu”

“Došla sam ispred njegovog stana, a onda sam pozvonila”, ispričala je pevačica

Pevačica Sandra Afrika bila je u vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, a sada je otkrila da ga je “uhvatila” u prevari i to sa njenom koleginicom.

Ipak, oni su se vraćali jedno drugom, a spekulisalo se da ju je fudbaler varao sa njenom koleginicom Ivanom Nikolić, koja je, međutim to demantovala.

Sandra je sada u emisiji “Amidži šou” progovorila o njihovom raskidu, i spomenula devojku sa javne scene koju je zatekla u stanu svog tadašnjeg dečka.

– Nakon što sam raskinula s dečkom, mi smo ostali u nekom odnosu, ali ne toliko ozbiljnom. Došla sam ispred njegovog stana, a onda sam pozvonila, dotična je otvorila vrata. Bila je samo u donjem vešu. Ona se pohvalila time da je ona želela da mi otvori vrat, a on nije. Reč je o devojci sa javne scene – istakla je Sandra Afrika.

Inače, ona je jednom prilikom govorila o njegovom neverstvu.

– Ja drugarice koje imam i koje su u mom okruženju, koliko znam nisu spavale sa Volkovim. E sad, šta znači drugarica, može i poznanica da bude drugarica, pa sad ja to ne bih stavila u koš drugarica da su to drugarice sa kojima se ja družim godinama, a neke su čak i udate, pa da ne napravimo karambol. Nije to baš to tak, ali možemo da nazovemo i neke poznanice i mje koleginice drugaricama – rekla je folkerka.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: