Početna Showbiz VJERILA SE KRALJICA BAKŠIŠA USKORO STAJE NA LUDI KAMEN PJEVAČICA O KOJOJ...

VJERILA SE KRALJICA BAKŠIŠA USKORO STAJE NA LUDI KAMEN PJEVAČICA O KOJOJ NAROD BRUJI

Pevačicu i bišvu učesnicu „Zvezda Granda“, Marinu Bogdanović zaprosio je danas njen dugogodišnji partner, a ona je radosne vesti podelila na društvenim mrežama.

Marina i njen dečko, inače golman otišli su na zajedničko putovanje, a baš na jednom romantičnom mestu pala je i prosidba.

Pevačica nije mogla ni da sanja da će je ovakvo iznenađenje sačekati jer je njen momak sve ovo dugo poripremao u tajnosti.

Srećne vesti podelili su na društvenim mrežama, a onda su se samo nizale čestitke porodice, prijatelja i Marininih kolega.

Podsetimo, Marina i njen momak su nekoliko godina u skladnoj vezi, ali ona nikada nije preterano pričala u medijima o privatnom životu.

Jedino što se zna da se njen momak bavi fudbalom i da su se upoznali na veselju kod njegovog brata gde je Marina pevala.

-Zaklela sam se da nikada neću imati dečka sa svirke i sve što kažeš da nećeš to ti se desi. Njegov rođeni brat je dobio blizance i ja sam pevala tada. On je tu nešto krenuo oko mene, ja sam rekla „Ma daj“. Kolege su videle to, pa su pričali da je lep, još i golman. Onako lep, visok ima zelene oči. Iz Beograda je, ali ne smem da kažem gde brani, on to ne voli. Sve hoću o sebi da kažem, ali to ne smem – rekla je Marina svojevremeno u emisiji „Ispovesti“.

pulsonline.rs

BONUS VIDEO: