Početna Showbiz Pobjednica Šejla ima neobičnu životnu priču, a njena odluka oduševila je sve...

Pobjednica Šejla ima neobičnu životnu priču, a njena odluka oduševila je sve one koji su je čuli (Video)

Šejla Zonić pobednica “Zvezda Granda” osvojila srca žirija i publike

Sinoć je održano veliko finale muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a pobedu je odnela Šejla Zonić kojoj je mentor bila Svetlana Ceca Ražnatović.

Šejla Zonić pobednica “Zvezda Granda” oduševila svojim nastupom

Šejla Zonić, mlada i talentovana pevačica, zauzela je posebno mesto na muzičkoj sceni ovogodišnjeg takmičenja “Zvezde Granda“. Ne samo da je osvojila srca žirija i publike svojom izvanrednom vokalnom sposobnošću i scenskim nastupom, već je poznata i po tome što je najobrazovanija kandidatkinja koja se ikada takmičila u ovom popularnom muzičkom šou koji postoji preko dvadeset godina.

Ona je rođena u Nemačkoj, ali se brzo preselila u Sanski Most gde je provela čitavo detinjstvo, ali je njena ljubav prema muzici bila evidentna još od malena. Pohađala je muzičku školu gde je savladala osnove muzičke teorije i pevanja.

Njena posvećenost obrazovanju nije se zaustavila na tome. Nakon završene srednje muzičke škole, Šejla je upisala Muzičku Akademiju u Sarajevu gde je nastavila da usavršava svoje znanje. Diplomirala je s najvišim ocenama, a njeni profesori često su je hvalili kao jednu od najperspektivnijih mladih muzičkih umetnika svoje generacije.

Tokom svog učešća u “Zvezdama Granda”, Šejla je imala priliku da pokaže sve što je naučila tokom godina obrazovanja i rada na sebi. Od pevanja popa, preko zabavne muzike, do narodnjaka.

Njeni nastupi su bili tehnički savršeni, emocionalno bogati i izuzetno profesionalni. Žiri je bio impresioniran njenom sposobnošću da prenese emocije kroz pesmu, dok je publika uživala u svakom njenom izvođenju.

Šejla je takođe poznata po svojoj skromnosti i prizemnosti. Iako je stekla veliku popularnost zahvaljujući takmičenju, ostala je verna sebi i svojim vrednostima. Uvek ističe važnost obrazovanja i neprestane posvećenosti radu, bez obzira na uspeh koji je postigla.

 

“Dok sam se obrazovala stavila sam mnogo toga po strani, pauzirala i žrtvovala… Između ostalog to je razlog zbog kojeg sam se sa svojih 29 godina prijavila na takmičenje za “Zvezde Granda”. Nakon diplomskog obilazila sam svet sa svojim tadašnjim bendom pevajući sevdah, a nakon što sam magistrirala na Muzičkoj akademiji shvatila sam da želim biti dostupna široj publici sa raznim žanrovima muzike, što mi, Bogu hvala, moj talenat i obrazovanje omogućuje”, izjavila je Šejla Zonić pobednica “Zvezda Granda”.

AUTOR: Svet

FOTO: Ivan Vučićević, ata images

POVEZAN VIDEO: