Početna Showbiz U Finalima ‘”Zvezda Granda” Bosanci dominiraju: U drugi krug prošlo čak 7...

U Finalima ‘”Zvezda Granda” Bosanci dominiraju: U drugi krug prošlo čak 7 takmičara iz BiH

U drugi krug prošlo je čak 7 takmičara iz Bosne i Hercegovine.

Saša Popović otkrio je kojih 12 takmičara prolazi direktno u drugi krug finala, a to su Dino Suljić, Melisa Zijadić, Sidik Šabanović, Antonija Čerkez, Šejla Zonić, Rijad Rahmanović, Miki Sekulovski, Janko Jankov, Andrijana Petrušovska, Petar Krekić, Đula Drini i Dejan Dačić.

Voditelji su zajedno sa Sašom Popovićem zatvorili linije za glasanje, te je napravljen prvi presek.

– U odnosu na proplu godinu, u prvom krugu imamo 73 hiljade SMS glasova. Imamo 20 takmičara, u drugi krug idu njih 12 – rekao je Saša.

22:18 – RETROSPEKTIVA NASTUPA SUPERFINALISTA!

Poslednji finalista, Andrijana Petrušovska, zapevala je numeru “Beograd” Svetlane Cece Ražnatović, inače članice žirija “Zvezda Granda”, a potom je na makedonskom zapevala obrađenu pesmu Dina Merlina “Je l’ Sarajevo gde je nekad bilo”. Ona je svoj nastup upotpunila koreografijom za svaku od ovih pesama.

Pretposlednji takmičar koji se predstavio pod rednim brojem 19, Petar Krekić, čiji je mentor Viki, zapevao je pesmu “Ja sam dečko, čuj me, mala” koju u originalu izvodi Bora Spužić Kvaka, a iza njega bili su plesači obučeni u narodnu nošnju, dok je on pevao i svirao harmoniku.

Takmičarka koja dolazi iz Hrvatske, Beta Sudar, predstavila se pod rednim brojem 18 i to numerom pevačice Vane “Kao da me nema tu”, a prelepim stajlingom upotpunila je svoju izvedbu, koju su netremice milioni pratili.

Takmičar Viki Miljković, Rijad Rahmanović nastupio je pod rednim brojem 17, te se ovom prilikom predstavio numerom “Kad Bosanac se u Bosnu vraća” pevača Miloša Bojanića, a kada je zapevao, niko niej mogao da ostane imun.

Melisa Zijadić, nastupila je pod rednim brojem 16 sa numerom “Zbog tebe” pevačice Nade Topčagić, te je sve oduševila stajlingom. Naime, ona je nosila dugačku haljinu boje lila.

Pod rednim brojem 15 nastupio je Dejan Dačević, čiji je mentor Marija Šerifović, zapevao je novu numeru Šerifa Konjevića “Nemoj druže”, te je tako digao sve na noge.

14 takmičarka koja se predstavila u večerašnjem superfinalu bila je Jelena Prole, koja je zapevala numeru Aleksandre Prijović “Sabotiram”, te su svi skočili na noge, a ona je dala sve od sebe na ovom stejdžu, zajedno sa plesačicama koje su igrale iza nje.

Stefan Tomić, koji je nastupio pod rednim brojem 13, a predstavio se numerom muzičke grupe Flamingosi “Ludi letnji ples”, a sve je oduševio kada je zaigrao, a potom zapevao i Luisov deo u ovoj numeri.

Pod rednim brojem 12 nastupila je Đula Drini, koja se predstavila numerom Šemse Suljaković “Ni soli, ni hleba”, a sve je oduševila kada se pojavila s bokserskim rukavicama, a potom se presvukla i pustila glas.

Pod rednim brojem 11 nastupio je Sidik Šabanović, pod mentorstvom Bosanca, te se publici i milionskom auditorijumu predstavio numerom Miloša Bojanića koja nosi naziv “Bosno moja jabuko u cvetu”

Takmičarka Dragana Stojkovića Bosanca, Antonija Čerkez, nastupila je pod rednim brojem 10 i predstavila se numerom Mate Bulića, koja nosi naziv “Igraj Mare Prašina Se Diže”, a pojavila se u narodnoj nošnji, a oko nje su igrači igrali kolo, te je pokupila brojne simpatije publike koja je podržala i nagradila aplauzom.

Dino Suljić, takmičar koji se predstavio naredni pod rednim brojem 9, numerom Dina Merlina koja nosi naziv “Sredinom”, a on je sve oduševio kada je na stejdž izašao s harmonikom. Nakon toga on je zapevao numeru Zdravka Čolića koja nosi naziv “Merak mi je”.

Takmičarka pod rednim brojem 8, Šejla Zonić, sve je oduševila i bacila na kolena izvedbom pesme “Oj Safete, Sajo, Sarajlijo”, te su svi sve vreme gledali u nju bez treptanja i podržavali je aplauzom.

Pod rednim brojem 7, nastupio je Mirza Pandur, koji se predstavio numerom Zdravka Čolića koja nosi naziv “Produži dalje“, a publika je odmah skočila na noge i podržala ga i pevala zajedno sa njim. Njegova mentorka je Snežana Đurišić.

Mirza, nažalost nije prošao u drugi krug takmičenja.

Takmičar Viki Miljković, Rijad Rahmanović nastupio je pod rednim brojem 17, te se ovom prilikom predstavio numerom “Kad Bosanac se u Bosnu vraća” pevača Miloša Bojanića, a kada je zapevao, niko niej mogao da ostane imun.

pink.rs, senzacija.ba