Početna Showbiz BILA SAM TRUDNA SA VLADIMIROM VOLKOVOM Potresna ispovijest pjevačice, otkrila najbolnije detalje...

BILA SAM TRUDNA SA VLADIMIROM VOLKOVOM Potresna ispovijest pjevačice, otkrila najbolnije detalje ljubavi sa fudbalerom

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika prvi put je smogla snage da javno progovori o bolnim detaljima iz svog privatnog života.

Ona je sada otvorila dušu o vezi sa fudbalerom Vladimirom Volkovim i tom prilikom je priznala da je bila trudna sa sportistom.

PROČITAJTE JOŠ:

Hitno oglašavanje Jelene Karleuše nakon što je prijavila Tošića za nasilje

– Posle veze sa Mikišom koja je trajala 10 godina, upoznala sam Vladimira i bili smo zajedno šest godina – kazala je Afrika u podkastu, priznajući da je trebalo u da se venčaju.

– Da, u jednom momentu sam želela da se udam za njega. Mi smo iz veze otišli u bez veze – kazala je Afrika koja je ovom prilikom priznala i da je bila trudna s fudbalerom o čemu su mediji tada spekulisali:

– Istina je, ne znam da li kada su njega nazvali šta je on rekao, ja sam kazala da nije tačno. Tada mi je bilo veoma teško da pričam o tome i sada je – ispričala je Sandra.

Inače, Sandra je govorila i o odnosu sa ocem, te je šokirala sve kada je ispričala da ju je otac šišao na ćelavo.

– Ja sam mogla sve kod moje mame, samo sam morala da joj kažem gde sam i sa kim, a na primer otac, kada dobijem keca u školi, bukvalno me je šišao na ćelavo. Nisam ga videla godinama. Od dana kada je otišao, nikada se više nije javio, ni jedan rođendan nije čestitao, čak ni punoletstvo. Kada je rekao da mu treba nekih 20 injekcija, ja sam htela da mu pomognem, iako on nije hteo ni da čuje. Dala sam mu novac, ali sam tog momenta shvatila da je on mene slagao. On jeste bio u teškom stanju, ali mu u tom momentu nisu trebale pare za to – pričala je ona sa knedlom u grlu.

Kurir.rs/Informer

BONUS VIDEO: