Početna Showbiz PEJA SE RAZVEO OD 25 GODINA MLAĐE PA ZAVEO PJEVAČICU: Voditelj planira...

PEJA SE RAZVEO OD 25 GODINA MLAĐE PA ZAVEO PJEVAČICU: Voditelj planira svadbu, a i dijete s njom! Evo o kome je riječ

Voditelj Zoran Pejić Peja nedavno se razveo od 25 godina mlađe supruge, sa kojom se venčao pre nekoliko godina na Ibici, a sada je otkrio da ima novu ljubav.

– Svi su čuli da sam se razveo i onda su počele da šalju slike, pa kao: “Ju, izvini, ja sam tebi poslala”. Da, malo provokativnije. Ne mogu da otkrijem ko je u pitanju, džentlmen sam, 38 godina ima, upoznali smo se spontano preko nekih zajedničkih prijatelja, pevačica je… Ne, nije bila još na malim ekranima, ali će sada da krene. Volim njenu skromnost, ja joj pričam da snimimo pesmu, ona meni priča: “Ne, ne, ne, polako, da skupim parice”, ona nema to da iskoristi – rekao je Peja i dodao da planira svadbu:

– Da, planiram u budućnosti, planiram i dete. Ja živim život do kraja, dok sudija ne odsvira – rekao je Peja u emisiji “Pitam za druga” na Red TV.

Peja, inače, posle razvoda kaže da između Dragane i njega nema zle krvi, te da su se rastali kao pravi prijatelji i drugari uz kafu i da su i danas u dobrim odnosima.

– Rastali smo se uz jednu kaficu, seli smo ujutru i svako je krenuo svojim životom. Ne zamerite što je ovako javno govorim, ali da ne bih svima objašnjavao pojedinačno. Nema tu nikakvog prljavog veša, ničeg lošeg, rastali smo se kao veliki prijatelji i drugari – istakao je on, prenosio je “Grand”.

Njih dvoje su se venčali 2017. godine na Ibici, gde su proveli i medeni mesec. Nakon venčanja, Peja je Draganu častio silikonima, a ona njega novim zubima.

 

On iz prvog braka sa folk pevačicom Zlatom Petrović ima sina Jovana.

kurir.rs/blic/