Početna Showbiz KARLEUŠA SE ZVANIČNO RAZVODI OD DUŠKA TOŠIĆA! Pjevačica prvi put u javnosti...

KARLEUŠA SE ZVANIČNO RAZVODI OD DUŠKA TOŠIĆA! Pjevačica prvi put u javnosti nakon skandala, evo svih detalji (VIDEO)

Jelena Karleuša danas je imala svoje prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je nedavno njen suprug Duško Tošić fizički napao nju i njenog prijatelja u porodičnoj vili na Dedinju.

Pop zvezda se upravo pojavila na beogradskom Trgu Republike gde će večeras biti predsednica žirija na kome će biti izabrana Mis Srbije za 2024. godinu.

Jelena se kao i uvek pojavila u velikom stilu dostojnom dive, a za “srpsku Met Galu” kako je i sama nazvala ovaj događaj, izabrala je autfit u stilu Merilin Monro – belo od glave do pete.

– Velika mi je čast, predsednik žirija ima ozbiljan zadatak. Srbija je poznata po lepim ženama. Sebe ne ubrajam u lepe, ali smatram da sam zabavna žena, nikako dosadna. Kada pomislim na lepu ženu, prva osoba koja mi je pala na pamet je Snežana Savić. Ova planeta bi bila savršena da njome vladaju žene, a muškarci služe za produženje vrste – rekla je Karleuša.

Potom se dotakla njene ćerke Nike, koja je nedavno bila na maturi.

– Prvo sam ispratila Niku na maturu, potom u Nemačku gde je sa tatom. Ponosna sam majka, bila je prava princeza. Fudbal je interesuje, to je povukla na tatu.
U procesu sam sporazumnog razvoda sa Duškom – rekla nam je JK koja je otkrila razne pikanterije.

Video pogledajte OVDJE.

kurir.rs

BONUS VIDEO: