Početna Showbiz “DA LI STE VAS DVIJE U VEZI?” Marija Šerifović otkrila istinu o...

“DA LI STE VAS DVIJE U VEZI?” Marija Šerifović otkrila istinu o ljubavi sa Jovanom Pajić, prvi put javno progovorile

O njihovom odnosu polemiše se već duže vreme

Marija Šerifović i Jovana Pajić bile su gošće u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Nakon što se Jovana razvela od Saleta iz Tropiko benda, krenule su spekulacije da su Marija i ona u emotivnoj vezi, o čemu su sada prvi put progovorile javno.

– Pošto ste Jovana i ti napokon ovde sada zajedno, znači ekskluzivno, da svi budu srećni i zadovoljni, da li ste vas dve u vezi? – upitala je voditeljka Tijana Stoisavljević Milutinović, na šta je Marija hitno reagovala:

– Pod pretpostavkom da to stvarno i jeste tako, je l vi stvarno mislite da bih ja to vama rekla?! Elem, ljudi, hitno da se sa tim prestane, neće imati ko više na slavu da mi dođe, molim vas, ni na slavu, Božić, rođendane! Molim vas, zaustavite to! Zašto se o tome nije pisalo prethodnih 15 godina, nego žena kad je razvedena, po njoj možeš šta hoćeš?! Prekinite hitno!

– Moram da priznam da nam je genijalna zaj*bancija na tu temu. Toliko se šalimo, pa malo i flertujemo, maštamo šta bi bilo kad bi bilo. Zabavno, a vidim da je i narodu zabavno – nadovezala se Jovana Pajić.

Inače, Marija i Jovana su dugogodišnje prijateljice, a često i putuju zajedno. Šerifovićeva je upravo u emisiji otkrila da je Jovana znala za njenu borbu za potomstvo i da je čuvala tajnu, što joj nikada neće zaboraviti.

Njih dve često provode vreme zajedno, što nikada nisu krile, a često su na izletima i sa Jovaninom decom, što su svojevremeno pokazale i na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

alo.rs