Početna Showbiz SAD JE JASNO DA LI ĆE CECA NASTUPITI NA ŠEJLINOM KONCERTU: Stigla...

SAD JE JASNO DA LI ĆE CECA NASTUPITI NA ŠEJLINOM KONCERTU: Stigla zvanična potvrda, nastavlja se haos u Bosni!

Ražnatovićka neće nastupati ni na jednom koncertu pobednice Zvezda Granda

Šejla Zonić je ovogodišnja pobednica “Zvezda Granda”, a nakon pobede nastala je prava pometnja.

Šejli je tokom takmičenja mentorka bila Ceca Ražnatović, te su odmah nakon finala krenula nagađanja da li će pevačica prisustvovati pobedničkom koncertu koji će se održati u Bosni, u Sanskom Mostu.

Kako tvrde bosanski mediji, Ceca Ražnatović neće nastupati ni na jednom nastupu Šejle Zonić, koji su planirani u BiH.

Iz pouzdanih izvora bliskih Šejli Zonić, navode kako Cecin dolazak u BiH nikada nije ni bio opcija niti se ranije raspravljalo o toj temi, piše pressmediabih.

Inače, nakon Šejline pobede u Zvezdama Granda, deo publike nije bio zadovoljan time što joj je Ceca Ražnatović tokom takmičenja bila mentorka. Zbog toga je dobila niz uvreda i loših komentara na društvenim mrežama, a mnogi su se pitali hoće li održati pobedničke koncerte u Tuzli i Sanskom Mostu.

Budući da njen nastup u Tuzli nije dogovoren, Šejla je otkrila da će se pobednički koncert održati 28. jula u njenom rodnom Sanskom Mostu, gde će zajedno nastupati sa kolegom Mirzom Selimovićem.

“Ne radite to preko naših leđa”

Kada je riječ o uvredama, ranije se oglašavao i njen suprug Amir Zonić, koji je na društvenim mrežama poručio da je Šejla na lep i moralan način predstavila svoju državu, ističući da je u finalu otpevala dve bosanske sevdalinke.

– Kao akademski muzičar na regionalnom takmičenju je predstavila svoju državu na veoma lep i moralan način, a mnogi vide samo mržnju koji imaju u sebi i to izbacuju kroz razne uvrede prema Šejli koja nije bila ni rođena kada su se mnoge stvari izdešavale. Ne mogu nikome reći koga će voleti ili mrzeti, ali ne radite to preko naših leđa – poručio je Amir Zonić ranije.

Ceca: “Ovo što Šejla proživljava nije se desilo nijednom”

Cece Ražnatović nedavno se ponovo osvrnula na napade na njenu kandidatkinju u Zvezdama Granda, Šejlu Zonić.

Ceca je priznala da se ovo prvo put dešava, budući da je i u prošlim sezonama imala kandidate iz Bosne i Hercegovine.

– Što se tiče moje strogoće, ona se svodi na to da ih podstičem stimulativnim govorima. Da sve ono što sam ja kroz neko svoje životno i profesionalno iskustvo prošla, doživela, videla rezultate, da na najbolji i najprijemčljivi način usadim kod njih i da ih podstaknem, kako je i Šejla rekla. To je sve bilo podsticaja radi i kad malo padnu i klonu jer svoj toj deci su jako bitni komentari žirija. Jer, sve vreme dok traje takmičenje, žiri je apsolutni delilac pravde. On odlučuje o sudbini te dece. I onda se trebalo izboriti da se nametneš žiriju, da mu pogodiš ukus, što se pesama tiče, izbora pesama i svega. Nije nimalo lako, ali uvek sam se trudila da njima nađem nešto u čemu će oni imati neku svoju ličnu zonu komfora. Da im ne bude traumatično. Dovoljno je što sede ispred njih već ostvareni ljudi, muzičke veličine, gleda ih pet miliona ljudi svake subote i još i da im dam pesmu u koju nisu sigurni, to je kamen spoticanja. I uvek sam gledala da im dam nešto što mogu da prilagode svom temperamentu i senzibilitetu i nije to nimalo lako – rekla je Ceca i dodala:

– Ovo se prvi put dešava, da devojka koja dolazi iz Bosne doživljava ovakvu neku stvar. Imala sam ja kandidata iz Bosne i prethodne tri godine, a i ove godine, koji nikada nisu doživeli tako javno politizovanje nečijeg nastupa, nečije karijere. Smatram da je ovo orkestrirano i mislim da je ovo totalno nefer što devojka doživljava i proživljava. Zašto se ovo Šejli dešava? Nikome se iz Bosne ko je bio u mom timu u zadnje tri godine nikada tako nešto nije desilo. Stvarno je čudno, šokirana sam – istakla je Ražnatovićka za Telegraf.

BONUS VIDEO: