Početna Showbiz Prvo javno pojavljivanje Enesa Begovića nakon smrti sina Armina

Prvo javno pojavljivanje Enesa Begovića nakon smrti sina Armina

Enes Begović se danas prvi put pojavio u javnosti nakon jednogodišnje pauze koju je napravio zbog ogromne tragedije koja je zadesila njegovu porodicu prošle godine 13. juna, kada je preminuo njegov sin Armin.

Današnjom press konferencijom na tvrđavi Stari grad najavljen je koncert povodom Dana dijaspore, koji organizuje Općina Travnik, a koji će se održati 3. avgusta.

Ovom prilikom prisutnim novinarima su se obratili izvođači Hari Mata Hari, Enes Begović i Adi Šoše, koji su obećali odličan koncert na kojem će izvesti najveće hitove iz svojih bogatih karijera.

Načelnik Općine Travnik, Kenan Dautović, pozvao je sve sugrađane, turiste, te naše ljude iz inostranstva da posjete Travnik i uživaju u ovom muzičkom spektaklu.

Karte je moguće kupiti u prostorijama Udruženja Lajpcig-Travnik (zgrada Đerdan) i na platformi kupikartu.ba.

Na Enesovom licu ni u jednom momentu nije bilo osmijeha ni u najavi. Prije ovog koncerta, Enes će zapjevati publici u Ilijašu, iako mu više, kako nam je rekao njegov menadžer Nedim Srnja, nije do pjesme i muzike.

Njegova prisutnost na press konferenciji bila je veoma emotivna, no Enes je pokazao nevjerovatnu snagu i odlučnost da nastavi s nastupima uprkos bolu koji nosi u sebi i koji se ne može ni sa čim porediti.

Foto: Travnickiinfo

BONUS VIDEO: