Početna Vijesti Ostaješ u sjećanjima: Ovo je majka četvero djece koju je pokosio tinejdžer...

Ostaješ u sjećanjima: Ovo je majka četvero djece koju je pokosio tinejdžer na motociklu

Jelena Gligorić je cijeli dan brala maline, a kako su radnici imali organizovan prevoz, ona je izašla iz kombija preko puta kuće i dok je prelazila ulicu na nju je naletio motocikl

Jelena Gligorić (45), majka četvoro djece, poginula je juče u selu Majur kod Šapca kada je na nju naletio motocikl koji je vozio maloljetnik. Nesrećna žena se kretala pješice, a na mjestu suvozača na motociklu bio je tinejdžer.

Kako su komšije ispričale za Blic, Jelena Gligorić je cijeli dan brala maline, a kako su radnici imali organizovan prevoz, ona je izašla iz kombija preko puta kuće i dok je prelazila ulicu na nju je naletio motocikl.

– Kako sam čuo, on ima 17 godina, a suvozač 15 – rekao je komšija porodice za Blic.

Sagovornik je ispričao da na tom mjestu nema pješačkog prelaza i da nije siguran da li se Jelena uvjerila da može bezbjedno da pređe ulicu.

Na društvenim mrežama, porodica i prijatelji se opraštaju od nastradale žene.

– Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju, ljepoto naša. Možda si sada na boljem mjestu, ali uvijek ostaješ u sjećanjima našim. U srcu ostaješ zauvijek i u dušana našim – napisao je Jelenin suprug na Facebook profilu.

– Iskreno saučešće porodici. Počivaj u miru kumo, predivna djevojko i majko. Neka ti je otvoren put raja. Počivaj u miru sa anđelima. Tuga za njenu porodicu i djecu – navodi se u jednom od komentara.

Podsjetimo, Jelena Gligorić je sa lica mjesta transportovana u šabačku bolnicu gdje su joj konstatovane teške tjelesne povrede. Ljekari su učinili sve da je spasu, ali je ubrzo nakon prijema podlegla povredama.

Vozač motocikla, D. K. (17) je zadobio teške povrede, dok je sa njim na motociklu bio S. K. (14) koji je zadobio lake tjelesne povrede.

hayat.ba