Početna Showbiz Toni svu imovinu prepisao Dragani, a ovaj legendarni pjevač je, takođe, bogatsvo...

Toni svu imovinu prepisao Dragani, a ovaj legendarni pjevač je, takođe, bogatsvo poklonio supruzi

Supruga Šerifa Konjevića dobila je svo njegovo bogatstvo

Pevač Šerif Konjević retko govori o supruzi Kaniti s kojom ima sina i koja je, kako oni koji je poznaju kažu, prava lepotica.

Supruga Šerifa Konjevića je znatno mlađa od pevača, ali to nikada nije predstavljalo problem kada je njihova ljubav u pitanju, a on joj je, kako je sam priznao, iz prevelike ljubavi i poštovanja prepisao svu imovinu koju poseduje.

Toni Bijelić je, kako se ranije pisalo, takođe, bogatstvo koje se procenjuje na sto miliona evra prepisao Dragani Mirković. A, kada su ga upitali zašto je to uradio, biznismen je samo kratko odgovorio:

– Zato što sam to hteo!

Supruga Šerifa Konjevića prava je srećnica

Šerif Konjević je za razliku od Tonija otkrio zašto je svu imovinu prepisao supruzi.

– Ja svoju ženu volim naviše na svetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila – priznao je legendarni pevač jednom prilikom.

– Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu… Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo – rekao je Konjević.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Šerif Konjević (@serifkonjevic.fan)

S obzirom na to da je prilikom samo jedne svirke zaradio za stan, te da je na estradnoj sceni već decenijama jedan od najtraženijih pevača, nema sumnje da poseduje ogromno bogatstvo.

Supruga Šerifa Konjevića ne želi da se pojavljuje u medijima, ali ono što je poznato je da je prava lepotica i da je izuzetno posvećena porodici.

No, malo je poznato da je i pre Kanite pevač bio u braku, i to sa Jasnom, koja se posle Šerifa udala za njegovog kolegu Nina Rešića.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, KURIR TV PRINTSCREEN, INSTAGRAM