Početna Showbiz Mnogi su vjerovali da Severina ljubi Filipa Miletića, a sad je potvrđena...

Mnogi su vjerovali da Severina ljubi Filipa Miletića, a sad je potvrđena vijest koja će brojne razveseliti

Nakon uspješne prve sezone, RTL-ovo glazbeno natjecanje svoju potragu za novim, skrivenim talentima, nastavlja u drugoj sezoni.

Dok prošlogodišnji kandidati dokazuju koliko su im neprocjenjivi bili svi savjeti stručnog žirija, ‘Superstar’ je krenuo sa snimanjem u zagrebačkom Jadran filmu u kojem se audicije snimaju u novom studiju.

A kandidate željne uspjehe, i ove će godine na njihovom putu ka ostvarenju glazbene karijere pratiti dobro poznati stručni žiri. Tako ćemo i u drugoj sezoni ‘Superstara’ gledati fantastičnu četvorku koju čine Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković.

U novoj sezoni ima i noviteta

Također, s RTL-a najavljuju i jednu promjenu koju će gledatelji imati priliku vidjeti u novoj sezoni ‘Superstara’.

Naime, žiri će ove godine donosit odluku o dodjeljivanju tzv. ‘platinaste karte’ koja će onima koji je budu imali donijeti tijekom natjecanja velike pogodnosti.

S ove televizije dodaju i da je interes za novom sezonom glazbenog showa izrazito velik pa su tako prijave stigle iz cijele regije, ali i Njemačke, Austrije i Belgije.

“Nemam nikakve veze s Filipom”

Inače, za vrijeme emitiranja prve sezone ‘Superstara’, u javnosti se dosta nagađalo o odnosu Severina i Filipa Miletića.

Pjevačica i srpski glazbeni producent godinama već njeguju prijateljski odnos, a zbog njihove bliskosti za vrijeme sudjelovanja u ‘Superstaru’, mnogi su vjerovali kako je riječ o ipak nečemu većem od samog prijateljstva.

Međutim, pjevačica je u jednom trenutku stala na kraj glasinama i demantirala vezu s producentom. “Nemam nikakve veze s Filipom i nismo u vezi”, kazala je Severina tada.

zagreb.info

BONUS VIDEO: