Početna Vijesti “AKO JE DANKA ŽIVA, MOJ SIN ĆE SE IZVUĆI” Skandalozna izjava oca...

“AKO JE DANKA ŽIVA, MOJ SIN ĆE SE IZVUĆI” Skandalozna izjava oca osumnjičenog za ubistvo djevojčice iz Bora ledi krv u žilama

Gledao sam na Jutjubu, neke emisije o tome, pričaju da je živa. Sad ne znam što je rekao da je ubio, ali…

Dok traje potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić, otac prvoosumnjičenog Dejana, Rade Dragijević šokira javnost svojim izjavama. On je rekao za Alo! da ako je devojčica živa, i dalje postoji nada da će njegov sin ugledati svetlost dana.

Dok se danonoćno traga za Dankom, Rade kroji priče i ne misli na bol porodice Ilić.

– Ako je Danka živa, moj sin će se izvući, to će biti dobro za njega. Svašta narod priča, a i gledao sam na Jutjubu, neke emisije o tome, pričaju da je živa. Sad ne znam što je rekao da je ubio, ali… – šokira Dagijević.

Kako tvrdi Dragijević, neke komšije se solidarišu sa njim i šalju pare Dejanu u zatvor.

– Dejan ima pare na kartici, ali ne može da plaća u kantini njom. Zato mu je jedna moja komšinica poslala pare za cigare da ima. Niko mi nije rekao kako je, ali ići će advokat da ga poseti u zatvoru 7. Ja bih mu poslao pare, ali nisam sad pri novcu. Imam mnogo obaveza oko plaćanja, a sutra ću da obeležim 40 dana ženi i sinu – priča Dragijević.

Kako dodaje, danas priprema četrdeset dana kod kuće.

– Sve sam nabavio, i hranu i piće. Moram da razmestim stolove, jer ću sutra biti kod kuće kako bi obeležio četrdeset dana od smrti Svetlane, a i sina Dalibora. Neke komšije koje dolaze kod mene doneli su mi hranu kao prilog. A, i ja nisam nešto dobro, loše se osećam ovde, ovako sam kad se probudim, a nema nikoga – kaže Rade i dodaje:

– Svako jutro oko šest sati idem na groblje sinu i ženi. Takav je običaj ovde kod nas da se 40 dana odlazi. Onda dođem kući, i kao samotnjak neki. Ni brat me nije pozvao od kada sam izašao iz zatvora, ni pita kako sam – zaključuje Dragijević za Alo!

Podsetimo, Danka Ilić ubijena je 26. marta ove godine. Za taj zločin su osumnjičeni Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz Luke, obojica radnici JKP “Vodovod” Bor, koji su u pritvoru.

BONUS VIDEO: