Početna Showbiz Rastu pitali da li je čuo album Ane Nikolić, ovo je njegova...

Rastu pitali da li je čuo album Ane Nikolić, ovo je njegova reakcija: Ne slušam tu muziku! Nije uvreda, ali…

Reper Stefan Đurić Rasta sinoć je nastupao na Music Week festivalu, koji se održava na Ušću. Pred izlazak na binu, reper je dao kratku izjavu za medije.

Baš u tom trenutku na sceni je njegova koleginica Nikolija izvodila pesmu “Prezime”, koju Rasta potpisuje. Tim povodom, reper je otkrio da li mu je lakše i lepše da piše pesme za žene ili za muškarce.

– Mnogo više pesama sam radio za žene, nego za muškarce. Imam tu neku žensku energiju očigledno koju oslobađam i mnogo mi je lakše da radim sa ženama, konkretnije se. Sve dok se ne oženim, dobro je – rekao je Rasta kroz smeh i dodao:

– Više problema sam imao sa muškarcima u nekim saradnjama, žene uglavnom znaju šta hoće i šta im se sviđa. Muškarcima moram da tražim identitet i onda to sve traje – naveo je Đurić.

PROČITAJTE JOŠ:

PALI ME NJEN MOZAK, OŽENIĆU JE Rale progovorio o ljubavi sa Anom Nikolić, otkrio šta mu najviše smeta

Na pitanje da li je poslušao novi album njegove bivše supruge Ane Nikolić, koji je na kratko bio obrisan sa Jutjuba, pa vraćen, Rasta je priznao:

– Nisam čuo još uvek. Ne znam ništa o tome. Kad bih vam rekao koju muziku ja slušam, vi bi pali na d*pe. Slušam jako alaternativnu, andergraund muziku i nemam vremena za ovo domaće. Slabo slušam i svoju muziku, to zna ekipa oko mene. Nije to neka uvreda, ali stvarno nisam čuo. Kad budem čuo, reći ću – istakao je Rasta.

Iz publike ga večeras bodre njegovi najbliži članovi, na šta je posebno ponosan.

– Kao da igram utakmicu (smeh). Tu je cela moja porodica, oni su uvek tu kad su ovako velika dešavanja, najveća su mi podrška – rekao je Stefan Đurić Rasta, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: