Početna Vijesti DA LI SE JANJUŠ VRAĆA U ELITU? Ovaj odgovor sve zanima

DA LI SE JANJUŠ VRAĆA U ELITU? Ovaj odgovor sve zanima

Zbog tragičnog događaja u porodici morao je da napusti rijaliti takmičenje!

Marko Janjušević Janjuš u nedelju je izvezden sa imanja u Šimanovcima nakon što se u javnosti pojavila vest da je njegov najmlađi brat, Mihailo Janjušević, izvršio samoubistvo. Janjuš je noć pred sahranu stigao u Prijepolje sa telom svog pokojnog brata. Juče je održana sahrana, sa koje je Republika donela ekskluzivan materijal, a potresan događaj jako je teško pao Janjušu i njegovom srednjem bratu Borisu.

PROČITAJTE JOŠ:

PRVE FOTOGRAFIJE JANJUŠA, NAKON SAHRANE BRATA MIHAILA: Zadrugar emotivno razoren, jedva na nogama stoji!

Međutim, mnogi se pitaju da li će se nakon ovoga Janjuš vratiti u “Elitu” i nastaviti takmičenje u Pinkovom rijalitiju. Kako je tokom prethodnih sezona takođe dolazilo do tragičnih događaja i smrti članove porodica stanara Bele kuće, takmičari su se nakon nekoliko dana vraćali na imanje u Šimanovcima.

Još jedan detalj dodatno je naveo javnost da veruje da će bivši košarkaš ponovo biti deo rijalitija, a radi se o razgovoru Marka Đedovića i Lepog Miće. Njih dvojica su komentarisali trenutak kad su mu spakovali stvari, a Đedović je otkrio da je napunio tri džaka, od kojih je na kraju samo jedan bio potreban da mu se iznese.

PROČITAJTE JOŠ:

JANJUŠ DOBIJA STRAVIČNE PORUKE, NAKON SMRTI BRATA MIHAILA: Pljušte prozivke na sve strane, zadrugar proživljava horor

– Ja sam slučajno spakovao tri džaka. Trebalo je samo jedan džak sa osnovnim stvarima – rekao je Marko Đedović tada.

Produkcija televizije Pink još uvek nije izdala zvanično saopštenje, niti je poznato da li se Janjuš i kada vraća u takmičenje, a njegovi cimeri sa imanja u Šimanovcima ni nemaju predstavu kakva tragedija je zadesila njegovu porodicu i kroz šta trenutno prolazi bivši košarkaš.

PROČITAJTE JOŠ:

Neću da gledam da me vrijeđa: Potresna objava prije tragedije Mihajla Janjuševića otkriva sa čime se borio (Video)

republika.rs