Početna Showbiz PRVE FOTOGRAFIJE JANJUŠA, NAKON SAHRANE BRATA MIHAILA: Zadrugar emotivno razoren, jedva na...

PRVE FOTOGRAFIJE JANJUŠA, NAKON SAHRANE BRATA MIHAILA: Zadrugar emotivno razoren, jedva na nogama stoji!

Mihailo Janjušević danas je sahranjen u Prijepolju, a ovo su prve fotografije njegovog najstarijeg brata, Marka.

Danas je tužan dan za porodicu Janjušević iz Prijepolja, jer se opraštaju od svog najmlađeg člana, Mihaila Janjuševića, koji je preminuo u 27. godini. Mihailo, inače mlađi brat poznatog rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjuša, ostavio je porodicu i prijatelje u dubokoj tuzi. Mihailo će danas biti sahranjen u Kolovratu, naselju u Prijepolju.

Porodična kuća Janjuševića ispunjena je jecajima i suzama, dok se rodbina i prijatelji okupljaju kako bi izrazili saučešće i pružili podršku porodici. Naša ekipa nalazi se u Prijepolju u naselju Kolovrat, odakle donosimo eksluzivan materijal.

PROČITAJTE JOŠ:

Poginuo izraelski kandidat za pjesmu Evrovizije

Nakon što je obavljena sahrana, Janjuš je sa bratom Borisom ostao kraj groba, a zatim su otišli u obližnji restoran, ispred kog smo ga uhvatili.

Janjuš i dalje ne dolazi sebi i ne može da prihvati činjenicu da njegovoj najmlađeg brata više nema. On se trudio da ispoštuje sve prisutne, a putem Instagrama je bratu uputio poslednje zbogom.

PROČITAJTE JOŠ:

https://senzacija.ba/wp-admin/post.php?post=480337&action=edit

Podsetimo, telo Mihaila Janjuševića (27), rođenog brata Marka Janjuševića Janjuša, koji je pre dva dana izvršio samoubistvo, sinoć je stiglo u Prijepolje. Ispred porodične kuće okupio se veliki broj ljudi i održalo se bdenje mladiću koji je sebi oduzeo život. Njegovi prijatelji tvrde da se Mihailo udaljio od svih i da danima ni sa kim nije komunicirao, nije odgovarao na poruke i pozive, a niko mu tri dana nije mogao ući u trag. Janjuš sa njim nije bio u kontaktu, odnosno nisu razgovarali, a Mihailo je živeo potpuno drugačiji život od svoja dva brata.

republika.rs