Početna Vijesti JANJUŠ DOBIJA STRAVIČNE PORUKE, NAKON SMRTI BRATA MIHAILA: Pljušte prozivke na sve...

JANJUŠ DOBIJA STRAVIČNE PORUKE, NAKON SMRTI BRATA MIHAILA: Pljušte prozivke na sve strane, zadrugar proživljava horor

Marko Janjušević Janjuš dobija stravične poruke “hejtera” sa društvenih mreža.

Rođeni brat učesnika “Elite” Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, pronađen je mrtav u 27. godini u iznajmljenom stanu u Beogradu, ostavljajući porodicu i prijatelje, ali i široku javnost u šoku. Njegova smrt, koja se dogodila 25. decembra zabezeknula je mnoge, a kako je Republika saznala, Mihailo je izvršio samoubistvo vešanjem.

PROČITAJTE JOŠ:

JANJUŠ SKOČIO NA SANDUK POKOJNOG BRATA: Iznenada prekinuta sahrana, majka morala da interveniše! (VIDEO)

Inače, kako smo već pisali, Mihailo Janjušević živeo je potpuno drugačije od svoja dva starija brata, Marka i Borisa, pa je tako bio aktivan na socijalnoj platformi “Onlifans” na kojoj objavljuje provokativne fotografije, na kojima je i zarađivao ozbiljnu svote novca. Zbog toga je često bio ismevan na društvenoj mreži Tviter od strane drugih korisnika, koji sada, po svemu sudeći, krive sebe za njegovu smrt.

Janjuš je napustio “Elitu”, nakon čega mu je saopštena vest o smrti rođenog brata, a svakodnevno mu stižu stravične poruke od strane korisnika društvenih mreža.

Naime, na Instagramu su se pojavili komentari kako je Janjuš suviše aktivan na pomenutoj društvenoj mreži, što nije primereno u ovakvoj situaciji.

Da podsetimo, Janjušev brat je trpeo internet nasilje, o čemu je i sam pisao, a sada je i Janjuš naišao na slične komentare. Dok su Mihaila prozivali na osnovu golišavih fotografija i snimaka, ožalošćenog Janjuša sada komentarišu na osnovu ponašanja na društvenim mrežama.

– Janjuš se ne skida sa Instagrama od kako je izašao iz Zadruge. Ej, bre, umesto da oplakuje brata u žalosti i tišini, on piše eseje na Instagramu o bratu, kako bi izazvao sažaljenje kod ljudi – glasili su neki od komentara.

republika.rs

PROČITAJTE JOŠ:

PORODICA MIHAILA JANJUŠEVIĆA IZDALA ZVANIČNO SAOPŠTENJE: Nakon sahrane sve objavljeno javno