Početna Rijaliti Neću da gledam da me vrijeđa: Potresna objava prije tragedije Mihajla Janjuševića...

Neću da gledam da me vrijeđa: Potresna objava prije tragedije Mihajla Janjuševića otkriva sa čime se borio (Video)

Rođeni brat rijaliti igrača Marka Janjuševića Janjuša, Mihailo Janjušević, pronađen je mrtav. Sumnja se da je izvršio samoubistvo. Mihailo je imao profil na platformi za punoletne “Onlifens”, gde je zarađivao od provokativnih fotografija, ali je imao i stalan posao u ozbiljnoj firmi.


Radio je kako je objavljeno u jednoj od vodećih kompanija za međunarodni transport robe i logistiku.

U trenutku tragedije Janjuš se nalazio u rijalitiju iz kojeg je izveden. Bivša supruga Ena je došla po njega i u prisustvu porodice mu saopštila vijesti o tragediji. Janjuš je sinoć prvo objavio fotografiju mlađeg brata i napisao: Joj brate. Joj brate. Potom se oglasio se na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

– Da smo se barem zagrlili kao nekada kada kada sam te željno čekao videti dok sam igrao u drugoj zemlji, kad sam ti doneo puno torbu slatkiša, kad si me najviše voleo od svih, kad si u dupku prvi put rekao mama, tad si jeo smoki i imao 10 meseci, a ja i Boris se smejali, a sad plačemo, mili moj… Kako si samo bio nemiran, svi te grdili, a ja se radovao. Sećam se kad si krenuo u prvi razred, samo si se ti slikao sa šeširom i ako je bilo zabranjeno i tada si bio najlepši. Kako ja to sada nekome da kažem, kako ja da ispričam tvoj prvi kontrolni kada nisi imao nijedan tačan odgovor, a svaki je bio tačan… kako da kažem nekome da sam te najviše voleo… Kako da kažem da kad sam te vodio u zoološki vrt imao si 6 godina, a ja 16… Kako, mili moj, da ovo preživimo… Kako da ti kažem da me duša boli, kako da kažem koliko sam mislio na tebe, a u duši to čuvao… Kako da zagrlim brata i da znamo da tebe nema… Kako, mili moj, kad god pošaljem majci neki dinar kažmtebi deo da pošalje da imaš… kako mili… Kako, mili, te nisam zagrlio makar poslednji put… Volim te, brate dragi – ovim riječima Janjuš se oprostio od brata uz zajedničku fotografiju trojice braće.

Mihailo se danima nikome nije javljao na telefon”, te niko nije znao gde se nalazi, a nedavno je, 21. septembra ove godine napisao na twiteru da se bori sa osudama:

 

– Što se tiče nekih profila koje sam blokirao…Nisam došao ovde da se svađam i pravim drame, jer nisam u tom fazonu. Trudim se da izbegavam svaki pokušaj prepirke… Okačio sam svoje gole fotke da, i znam šta to nosi sa sobom, ali neću da gledam kako me neko vređa bez razloga – napisao je Mihajlo na početku svoje objave, a ostatak sadržaja poslušajte u videu ispod:

Podsetimo, Janjušev mlađi brat. Bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenik u teretanu, a kako se ranije pisalo, on sa Markom godinama nije bio u najboljim odnosima, kao ni sa drugim bratom Borisom.


Senzacija.ba