Početna Showbiz Oglasila se Jelena Karleuša nakon što je napadnuta na glasanju – otkrila...

Oglasila se Jelena Karleuša nakon što je napadnuta na glasanju – otkrila šta se dešavalo na biračkom mjestu

Koordinatorima je smetala pometnja, pa su podrugljivo dobacivali pevačici.

U Srbiji se danas održavaju vanredni parlamentarni izbori na kojima građani biraju 250 poslanika Skupštine Srbije. Osim parlamentarnih, građani glasaju i na pokrajinskim izborima u Vojvodini, kao i na lokalnim u 65 gradova i opština, među kojima je i Beograd.

PROČITAJTE JOŠ:

MNOGIMA JE PROMAKAO OVAJ DETALJ! Tašna koju je JK ponijela na glasanje košta kao auto: Zavrtiće vam se u glavi od cijene Šanela

Jelena Karleuša je ispunila svoju građansku dužnost i glasala je na biračkom mestu na opštini Savski venac. Međutim, tokom glasanja, pevačica je doživela neprijatnost. Sada je putem društvenih mreža do detalja opisala šta se dešavalo na biračkom mestu.

– Obavila sam građansku dužnost. Istrpela sam uvrede od strane koordinatora. Valjda je to cena kad si javna ličnost. Stajala sam u redu, ne znam čime sam ovo zaslužila… Umesto da su se bavili time da naprave malo reda, da ne stojimo u gužvi, oni su se bavili time da vređaju mene. Nisam imala nikakav komentar – otkrila je pevačica nakon glasanja okupljenim novinarima.

PROČITAJTE JOŠ:

Kakvo značenje ima crni cvijet koji je Jelena Karleuša imala na grudima tokom glasanja

Sada se Jelena oglasila putem društvenih mreža povodom ove situacije:

– Iako je koordinatorima na samom glasanju smetala pometnja i veliki broj novinara koje su grubo terali i sprečavali ih da rade svoj posao, a mene podrugljivo nazivali “primadonom koja je stigla”, sve je bilo ok. Hvala građanima koji su pokušavali da me “provuku” preko reda, ja to nikada nisam i nikada neću raditi. Hvala svima na lepim rečima i pruženoj ruci na biralištu, pogotovo starijim gospođama koje je fascinirao moj šešir i što imam kako kažu “dva metra, mnogo lepše izgledam uživo i lepo sam vaspitana” jer ih puštam pre mene – napisala je Jelena na svom Instagram profilu.

PROČITAJTE JOŠ:

BIO JE U KOMADIMA, TIJELO SU KONCEM POVEZALI U MASU! Karleuša o Ćandi i Cecinom pozivu prije ubistva: Dreknula je na njega!

Srbija Danas/I.S.

BONUS VIDEO: