Početna Showbiz BIO JE U KOMADIMA, TIJELO SU KONCEM POVEZALI U MASU! Karleuša o...

BIO JE U KOMADIMA, TIJELO SU KONCEM POVEZALI U MASU! Karleuša o Ćandi i Cecinom pozivu prije ubistva: Dreknula je na njega!

Jelena Karleuša prisetila se bivšeg dečka Zorana Davidovića Ćande, otkrila kako je izbegla gotovo sigurnu smrt, ali i šta mu je Ceca rekla dan pre ubistva.

NAKON GODINA ŠUTNJE/ Jelena napokon priznala: Vranješ je bio početak kraja s Duškom Tošićem

Jelena Karleuša bila je gošća jednog podkasta u kom je otvoreno govorila o braku sa Duškom Tošićem, aferi koja je poljuljala odnose sa suprugom, odnosu sa Bojanom Karićem, ali i bivšem dečku s kojim se zabavljala devedesetih. 1999. godine ulazi u vezu sa biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom, kojeg su pojedini svrstavali u red krimilaca iako on nikada nije osuđen, uživaju u ljubavi manje od godinu dana.

NAJVEĆA ISPOVIJEST JK! Zbog Ćandine smrti se zadužila kod kamataša, smjestili joj aferu sa Karićem, evo šta kaže za Duška

Ljubavna priča se nije srećno završila. Manje od godinu dana kasnije, Ćanda je ubijen vraćajući se sa sahrane Branislava Lainovića u Novom Sadu. Kobnog dana, sa njim je poginuo i njegov najbolji prijatelj, Ivan Stojanović, koji po saznanjima policije nije bio član beogradskog podzemlja. Pošto su Ćanda i Jelena u to vreme bili nerazdvojni, javnost se pitala da li se i Jeleni nešto dogodilo. Međutim, ubrzo je na televiziji Studio B objavljeno ko su žrtve i da je pevačica dobro.

“Priča u vezi Ćande, odnosno Zorana, je mnogo naduvana. Zoran je iz Rakovice, sa Miljakovca, a pripadao je ekipi okupljenoj oko čuvenog Skoleta. Zoran je bio mangup, nije on bio nikakav kriminalac. Nikada nije bio u zatvoru. Nije bio ni priveden. Godinama slušam priče da su u to vreme postojale sage ‘Arkan i Ceca’ i ‘Karleuša i Ćanda’. Arkan je bio Arkan, a Ćanda je bio ništa! Bio je klinac sa 27 godina kada je poginuo. Nije imao nikakvu kriminalnu karijeru. Ja sam sa Zoranom bila sedam meseci. On je meni bio dečko, ne muž. Mi bismo sigurno nastavili vezu da ga nisu ubili”, ispričala je Karleuša koja je otrkila i da je ona trebalo da bude u kolima:

ČITANA VIJEST:

“IDEM KOD PSIHIJATRA, ZATO ŠTO SMATRAM…” LUNA ĐOGANI DALA SAVJET ZLATA VRIJEDAN! A evo šta preporučuje svim bračnim partnerima

“Poginuo je u povratku sa sahrane Dugog Lainovića. Izrešetan je u sačekuši. Htela sam i ja da idem sa njim, ali moja majka nije dozvoljavala da budemo u kolima zajedno. I sam Zoran mi je rekao: ‘Ne!’. Nije me ni poveo”.

“Bio je to 23. mart 2000. godine. Sa njim je bio najbolji drug, pica majstor koji je pravio pice u kiosku. Toliko o opasnim momcima. Zna se i ko ga je ubio. Svedoci saradnici su rekli da je isti ubica koji je pucao na premijera, Zvezdan Jovanović. Posle sam saznala iz policijskih saznanja, da je ekipa koja ga je jurila, Zemunski klan, iz nekog čudnog razloga čekala da ja ne budem u kolima. Pucali su na Zorana iz dva kalašnjikova. Poslednji put sam ga videla u komadima. Sišla sam u sudsku medicinu da bih donela stvari za sahranu. Jedina sam koja je uradila identifikaciju i jedina koja je od kompletne porodice sišla. Tako su im savetovali. Takva sam da sam morala da ga vidim još jednom. To je slika koja će meni zauvek ostati u mislima. Meci od kalašnjikova su ogromni, a samo Zorana je pogodilo preko trideset. Ti meci otkidaju komade tela, a Zoranovo telo su patolozi povezali crnim koncem u jednu masu. To je prizor koji sam videla na stolu. U tom momentu ja imam 20 godina”.

ČITANA VIJEST:

MALI MARIO ĆE UŽIVATI U LUKSUZU! Ovdje će Marija Šerifović živjeti sa sinom, soba za bebu je već spremna, pogledajte ovaj glamur

Karleuša se prisetila i razgovora koji je pokojni Ćanda vodio sa udovicom Željka Ražnatovića, Cecom: “Ono što je prethodilo tom ubistvu je jedan razgovor. Zoran je pozvao Svetlanu Ražnatović da joj izjavi saučešće zbog ubistva Arkana. Bez obzira što on nije imao nikakve veze sa Arkanovom smrću, ona je toliko glasno dreknula: ‘Vući će ti se creva po betonu!’. Nedugo zatim su ubili Ćandu. Bila sam tužena zbog toga što sam izgovorila i oslobođena sam”.

Jelena Krleuša otkrila je i kako je započela njihova veza – “Ćandu sam upoznala za vreme bombardovanja. Prvi lep dan sam iskoristila da izađem iz stana posle mesec dana sedenja zatvorena, te sam otišla sa najboljom drugaricom Ivanom (Kukrić) na splav ‘Monca’ da popijemo piće. Obukla sam neku tanku majčicu, potpuno neadekvatnu. Smrzavala sam se. U jednom momentu, neko me je ogrnuo jaknom. Pošto sam uvek bila ku*čevita, okrenula sam se drsko. Iza mene je bio Zoran. Rekao mi je: ‘Pozdravi mamu’. Kako mi je rekao, Divna mu je sredila neku reklamu na radiju. Rekla sam: ‘Hoću’.

Ubrzo sam krenula i rekla mu da bi trebalo da mu vratim jaknu, a on mi je odgovorio da i on kreće i da bi nas povezao, ako se slažemo. Pristala sam. Mi krećemo, u pozadini čujem njegove drugare kako se smeju, jer nigde ni ne treba da ide, već kreće samo da bi mene povezao. Dolazim do automobila, kada shvatam da on vozi dvosed. ‘Porše’ kabiolet. On se okreće ka Ivani i kaže: ‘Za tebe nema mesta’. Ja sam videla ‘porše’, dvosed, kabiolet i izvinila se Ivani što ću morati da je ostavim. Pala sam na otvaranje vrata i na brz auto. Ipak ja, novobeogradska dizelašica, nikada nisam doživela da se prema meni neko tako ophodi. Posle sam u svakom tražila takvo ophođenje i ni u jednom ga nisam našla”, ispričala je JK koja je otkrila da je ona platila sahrtanu Ćandi i njegovom prijatelju:

“Zoranu nisam bila čak ni ozbiljna devojka. Nismo bili zajedno ni malo više od pola godine zajedno, ali se sećam da smo moja Divna i ja pozajmile pare i platile sahranu i Ivanu i Zoranu. Odjednom se shvatilo da on nije bio nikakav opasan momak, niti da je tu bilo nekih para, čak ni za sahranu. Da se on ne bi sahranio onako kako to ne treba, ja sam ga sahranila. Kupila sam dve grobnice. Moja majka i ja smo tada pozajmile pare na kamatu”.

ČITANA VIJEST:

“TRAŽIĆU GA DOK NE UMREM, OVO ME UBIJA” Očajni otac iz Prijepolja i dalje traga za sinom, koji je nestao prije 13 dana, moli sve za pomoć

Ona je otkrila i da se Zorana Davidovića Ćande i danas seti: “Inače, sanjam Zorana često. San izgleda tako što sedim sa Duškom i decom i vidim ga za drugim stolom. Živ je i gleda me i teško mu je što me vidi srećnu, ali se pravi da me ne prepoznaje. Dakle, sedim sa mužem i decom, a pored nas je čovek kojeg su ubili usred naše najveće ljubavi”, završila je Jelena.

 

mondo.rs