Početna Showbiz “IDEM KOD PSIHIJATRA, ZATO ŠTO SMATRAM…” LUNA ĐOGANI DALA SAVJET ZLATA VRIJEDAN!...

“IDEM KOD PSIHIJATRA, ZATO ŠTO SMATRAM…” LUNA ĐOGANI DALA SAVJET ZLATA VRIJEDAN! A evo šta preporučuje svim bračnim partnerima

Luna Đogani u braku je sMarkom Miljkovićem već više od dve godine, a tek sada je došla na ideju da bi prilikom sklapanja ove zajednice trebalo uvesti još jednu klauzulu.

Luna je gostujući u emisiji Sanje Marinković, “Magazin In” govorila na temu zajedničkog života s Markom Miljkovićem, pa je na Sanjino pitanje, koju bi klauzulu uvela kao obaveznu prilikom sklapanja novog bračnog zaveta, iznela svoj stav i oduševila sve prisutne:

NAJČITANIJA VIJEST:

NAKON GODINA ŠUTNJE/ Jelena napokon priznala: Vranješ je bio početak kraja s Duškom Tošićem

– Ja bih dodala bračnu terapiju. Uvek je dobro da žena i muž mogu da porazgovaraju sa stručnom osobom! Smatram da ne moraš da imaš problem u braku da bi išao na bračnu terapiju, kao i što ne moraš biti lud da bi išao kod psihijatra! Evo ja idem kod psihijatra, zato što smatram da mogu da budem još bolja, da mogu da poradim na svom psihičkom zdravlju, i da moja deca imaju pored sebe zdravu, što više nasmejanu i vedru majku. Ja ne kažem da nisam, ali znam da mogu da budem još bolja – rekla je Luna i pobrala sve simpatije ostalih gostiju.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/ Informer/ preneo: M. J.