Početna Showbiz MALI MARIO ĆE UŽIVATI U LUKSUZU! Ovdje će Marija Šerifović živjeti sa...

MALI MARIO ĆE UŽIVATI U LUKSUZU! Ovdje će Marija Šerifović živjeti sa sinom, soba za bebu je već spremna, pogledajte ovaj glamur

Marija Šerifović dobila je bebu uz pomoć surogat-majke. Dete se rodilo u Los Anđelesu, gde se pop zvezda i sada nalazi, a uskoro će dovesti sina Maria u Srbiju.

ISPOVIJEST MARIJE ŠERIFOVIĆ O PROCESU MAJČINSTVA:

Zajedno sa majkom Vericom brine o sinu, kom je dala ime Mario, a koja je bila uz nju sve vreme. Marija će sa detetom živeti u Beogradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Marija Šerifović se pre dve godine uselila u luksuzni stan u Beogradu na vodi koji je znatno veći i luksuzniji od onog u kom je pre živela u jednom novobeogradskom naselju. Kao da je već tada znala da će dobiti bebu, odlučila se za nekretninu koja je prostranija, ima tri spavaće sobe i dva kupatila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

U Marijinom stanu dominira siva boja, sve je uređeno u minimalističkom stilu i sa mnogo ukusa.

Iako važi za osobu koja svoj privatni život pokušava da sačuva od javnosti koliko god je moguće, zahvaljujući njenom Instagram profilu fanovi su imali priliku da steknu utisak u kakvoj raskoši živi jedina srpska evrovizijska pobednica.

https://www.instagram.com/p/Cl1SJoht_Hv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Marija Šerifović je, inače, uz pomoć majke Verice u proteklim mesecima adaptirala svoj životni prostor za dolazak deteta. Početkom novembra je objavila video na kom se vidi kako “majstoriše” po kući, a sada je jasno da je opremala dečiju sobu kako bi sve bilo spremno za dolazak sina.

Evo koliko novca je Marija Šerifović izdvojila da joj surogat majka rodi sina u Americi

Kurir.rs/Blic/Prenela: K.M.