Početna Vijesti “TRAŽIĆU GA DOK NE UMREM, OVO ME UBIJA” Očajni otac iz Prijepolja...

“TRAŽIĆU GA DOK NE UMREM, OVO ME UBIJA” Očajni otac iz Prijepolja i dalje traga za sinom, koji je nestao prije 13 dana, moli sve za pomoć

“Molim vas, pomozite mi da nađem moje dete. Nema ni traga, ni glasa od mog sina. Tražiću ga dok ne umrem. Samo da ga nađem, živog ili mrtvog. Ova neizvesnost me ubi, umirem živ”

Ovim rečima za “Blic” o svojim mukama govori Milojica Golubović, neutešni otac Ivice Golubović (39) iz Prijepolja koji je nestao 3. decembra. Njegov otac danima moli za pomoć, a od njegovog sina nema ni traga ni glasa već 13 dana.

IZDVAJAMO:

Evo koliko novca je Marija Šerifović izdvojila da joj surogat majka rodi sina u Americi

Vrata su bila otključana, a njega nije bilo
– Ivica je živeo sa mnom i majkom, mi smo oko 23 časova otišli na spavanje. Ne znam šta se dešavalo nakon toga, ali poslednji put sam ga video za računarom. Ujutru su vrata bila otključana, a njega nije bilo – navodi Milojica.

Prema njegovim rečima, Ivica je mladić za primer, koji radi kao otpravnik vozova, te da je normalan i vredan momak.

– Telefon i lična dokumenta ostavio je na stolu, nije imao ni jedan razlog da ode. Tog dana je bio sasvim normalan, nije čak ni bio nervozan. Nema nikakvog traga ni glasa već 13 dana. Tražim ga po ceo dan i noć, uprkos ovoj hladnoći – dodaje zabrinuti otac.

“Prevrnuću svaki kamen da ga nađem”
Kako kaže, Milojica smatra da Ivica sigurno nije živ, čim se u utorak nije pojavio na poslu.

– Živeo je za posao, počeo sam da gubim nadu. Živ nije sigurno čim nije poneo dokumenta, a ni otišao na posao. Prevrnuću svaki kamen da ga pronađem – kaže naš sagovornik.

Ističe i da će se do poslednjeg daha boriti da ga pronađe, ali da mu je potrebna pomoć.

– Doći ću i u Beograd ako treba, molim sve nadležne da mi pomognu. Nemoćan sam. Ne mogu da odustanem i sedim kući i čekam novu informaciju. Nađite mi Ivicu, molim vas – zaključuje on.

NAJČITANIJA VIJEST:

NAKON GODINA ŠUTNJE/ Jelena napokon priznala: Vranješ je bio početak kraja s Duškom Tošićem

blic.rs