Početna Showbiz MNOGIMA JE PROMAKAO OVAJ DETALJ! Tašna koju je JK ponijela na glasanje...

MNOGIMA JE PROMAKAO OVAJ DETALJ! Tašna koju je JK ponijela na glasanje košta kao auto: Zavrtiće vam se u glavi od cijene Šanela

Jelena Karleuša izašla je na izbore, a svi pričaju o stajlingu pevačice. Nakon prošlogodišnjeg belog autfita za izbore, Jelena Karleuša je 2023. glasala na izborima od glave do pete odevena u crno.

POVEZANO:

NAJVEĆA ISPOVIJEST JK! Zbog Ćandine smrti se zadužila kod kamataša, smjestili joj aferu sa Karićem, evo šta kaže za Duška

Tašna je posebna priča – u pitanju je “Šanel” (Chanel) model iz klasične kolekcije, izrađen od najfinije, proštepane teleće kože i metala u tonovima zlata. Cena je, na sajtu modne kuće, oko 11.000 dolara odnosno oko 10.000€.

Inače, pored preskupe torbe, ono što je još privuklo pažnju mnogih je cvet koji liči na mak. Cvet maka je trajni simbol sećanja i nade, posebno u znak priznanja Oružanih snaga širom sveta. Stari Grci su mak povezivali sa obiljem i plodnošću.

POVEZANO:

BIO JE U KOMADIMA, TIJELO SU KONCEM POVEZALI U MASU! Karleuša o Ćandi i Cecinom pozivu prije ubistva: Dreknula je na njega!

 

Kurir.rs/Mondo/Prenela: K.M.