Početna Showbiz “Dugo je trajao proces, ima tu dosta pomoći i Onog odozgo”: Marija...

“Dugo je trajao proces, ima tu dosta pomoći i Onog odozgo”: Marija o putu koji je prošla da bi dobila sina

Ispričala kako je sve izgledalo.

Jedan od naših najlepših vokala, Marija Šerifović, nakon što je početkom decembra uz pomoć surogat majke dobila sina, priznala je da je prošla kroz dugačak proces, ali da je uspela u tome jer je imala ogromnu želju da u naručju drži svoje dete.

Marija me zvala, vidio sam Marija, rođen je 2. decembra kad i ja, biće dobar čovjek: Ovu muzičku zvijezdu Marija je zvala i pokazala mu sina

– Neophodno je da se informišete, da okupite oko sebe prave ljude, iskrene i stručne. Na prvom mestu, važno je da pravno regulišete sve na vreme. Nakon toga dođe medicinski deo, terapije, vađenje jajnih ćelija, njihov transfer, zatim dobra agencija koja zastupa prava surogat majki i lekar koji prati trudnoću – rekla je Marija i dodala:

Otkriveno kojeg je datuma rođen sin Marije Šerifović: Na isti dan rođena još jedna muzička zvijezda

– Dugačak put, ali kada postoji velika želja, uvek postoji i način. Ogromna želja da nekome pružim svu ovu ljubav koju posedujem… Bezrezervno… To je na prvom mestu – kaže Marija koja ističe da je dugo razmišljala, pre nego što se zvanično odlučila na taj korak.

– Pa dugo je trajao moj proces odlučivanja. Ali kada sam prvi put presekla i rekla to je to, odmah je sve ostalo nekako išlo samo od sebe… Ima tu dosta pomoći i Onog odozgo – navela je Šerifovićeva za Blic.

Ko je otac djeteta Marije Šerifović? Evo šta je pjevačica o njemu rekla…

(Telegraf.rs)