Početna Showbiz Otkriveno kojeg je datuma rođen sin Marije Šerifović: Na isti dan rođena...

Otkriveno kojeg je datuma rođen sin Marije Šerifović: Na isti dan rođena još jedna muzička zvijezda

Poznata pjevačica Marija Šerifović konačno je ostvarila svoj san o majčinstvu, postavši ponosna mama predivnog dječaka koji nosi ime Mario. Ova radosna vijest izazvala je veliko uzbuđenje među njenim pratiocima, a detalji o njenom putovanju do majčinstva otkriveni su javnosti.

Marija je svoje prvo dijete dobila putem surogat majke, a dječak je došao na svijet početkom decembra. Pjevačica je sama izabrala ime svog sina, odabravši Mario zbog snažne simbolike koja mu se pridružuje. Ime potiče od latinske riječi “mare,” što znači more, te od “marem,” što simbolizira muško i glavu porodice. Postoji više tumačenja značenje ovog imena, a ovo su samo neka od njih: “onaj koji dolazi sa mora”; “onaj koji je ratnik ili junak”; “onaj koji je čovek i ko je pun ljudskosti”; “muževan”; “muškarac”; “glava porodice”, kao i “onaj ko je borac za pravdu”.

Ko je otac djeteta Marije Šerifović? Evo šta je pjevačica o njemu rekla…

Marija Šerifović nije krila svoju želju za roditeljstvom, dijeleći s javnošću svoj emotivni put. Prije dvije godine, prošla je kroz postupak vađenja vlastitih jajnih stanica i stvaranja embriona. Kroz genetska ispitivanja, saznala je da ima tri zdrava embriona, a tako je došao na svijet mali Mario.

Identitet oca Marija nije otkrivala, pridržavajući se ugovora o privatnosti. No, istakla je da će njen sin saznati sve o svom porijeklu kada za to dođe vrijeme.

POVEZANO:

Marija Šerifović postala majka: Beba se rodila početkom decembra, evo kog je pola i kako se zove

Emotivno objavljujući prvu fotografiju svog sina na Instagramu, Marija je napisala: “Ljubav je došla. Nebo je osvijetlila najljepša zvijezda mog života. Neka te sine život vodi stazama svojim najljepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi.”

Ova vijest je izazvala brojne čestitke i izraze podrške od strane kolega i njenih fanova. Marija Šerifović sada ulazi u novo poglavlje svog života, ispunjen majčinskom ljubavlju i radosti sa svojim sinom Mariom koji na svet došao 2. decembra, kako je otkrio Marijin prijatelj i kolega Dragan Stojković Bosanac. Baš na taj datum rođen je i on.

– Marija me zvala, video sam Maria preko video poziva, deliju, neka je živ i zdrav, i neka bude srećan. Rođen je 2. decembra kad i ja, biće dobar čovek kao što sam i ja, strelčevi su dobri ljudi. Šalim se ja malo, ali stvarno Mariji želim puno sreće, njemu puno uspeha i zdravlja pre svega. A i Vericu puno pozdravljam i čestitam joj – rekao je Bosanac.