Početna Showbiz Marija me zvala, vidio sam Marija, rođen je 2. decembra kad i...

Marija me zvala, vidio sam Marija, rođen je 2. decembra kad i ja, biće dobar čovjek: Ovu muzičku zvijezdu Marija je zvala i pokazala mu sina

Jedna od najvoljenijih i najpoznatijih pjevačica na Balkanu, Marija Šerifović, danas je podijelila s javnošću radost o majčinstvu. No, ova vijest nije samo radost za nju i njenu porodicu, već je postala najčitanija na gotovo svim relevantnim portalima.

Otkriveno kojeg je datuma rođen sin Marije Šerifović: Na isti dan rođena još jedna muzička zvijezda

Marija je postala majka preko surogat majke, a njezin sin rođen je na klinici u Los Anđelesu. Dječak, kojem je ponosna mama dala ime Mario, privukao je pažnju medija širom regije. Vijest o tome da slavna pjevačica dijeli sreću majčinstva preko okeana brzo se proširila, a detalji o procesu surogat materinstva dodatno su intrigirali javnost.

Marija Šerifović nije krila sreću i zahvalnost, objavljujući na svom Instagram profilu prvu fotografiju svog sina uz emotivne riječi: “Ljubav je došla. Nebo je osvijetlila najljepša zvijezda mog života. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najljepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi.”

Nakon ove objave uslijedile su brojne čestitke i želje za sreću novopečenoj majci.

Ko je otac djeteta Marije Šerifović? Evo šta je pjevačica o njemu rekla…

Jedan od Marijinih kolega, Dragan Stojković Bosanac, također je podijelio radost sa javnošću. U razgovoru za medije je otkrio da je već imao priliku vidjeti malog Maria putem video poziva te je čestitao Mariji na rođenju djeteta.

“Marija me zvala, video sam Marija preko video poziva, deliju, neka je živ i zdrav, i neka bude srećan. Rođen je 2. decembra kad i ja, biće dobar čovek kao što sam i ja, strelčevi su dobri ljudi. Šalim se ja malo, ali stvarno Mariji želim puno sreće, njemu puno uspeha i zdravlja pre svega. A i Vericu puno pozdravljam i čestitam joj,” rekao je Bosanac.

Marija Šerifović postala majka: Beba se rodila početkom decembra, evo kog je pola i kako se zove

Ova izuzetno sretna vijest obasjala je Marijinu karijeru i privatni život, a fanovi s nestrpljenjem prate nove detalje iz života ove talentirane umjetnice i sada ponosne majke.

Senzacija.ba