Početna Rijaliti “Ja nisam vezan lancima, pa da ne smijem da radim na Hajpu”...

“Ja nisam vezan lancima, pa da ne smijem da radim na Hajpu” Dejan otvoreno progovorio o novom poslu i Mitrovićima

Dragojević je nedavno započeo voditeljski angažman.

Ove subote, voditeljka Ivana Rančić je u emisiji “Sa Ivanom” u video produkciji portala Srbija Danas, ugostila pobednika “Zadruge 5”, i odnedavno voditelja, Dejana Dragojevića.

PROČITAJTE JOŠ:

MILJANA KECMANOVIĆ JE SA SLUŽBENOG MEJLA GLUMILA STRAH I TREPET! Kostini roditelji stalno tražili ustupke u školi za svog sina! (FOTO GALERIJA)

Voditeljka je sa Dejanom razgovarala o njegovom novom poslu, voditeljskom angažmanu na Hajp televiziji, o turbulentnom odnosu sa porodicom, o razvodu sa Dalilom Dragojević koji je bio izuzetno propraćen u domaćoj javnosti, kao i o srećnoj ljubavi sa sadašnjom partnerkom Jovanom.

Dejanov početak rada na Hajpu bio je veliko iznenađenje za sve, budući da se nakon pobede u rijalitiju povukao iz medija i javnosti, odnosno, pretežno se bavio svojim Jutjub kanalom na kojem je objavljivao snimke iz svakodnevnog života.

Moram da te pitam u kakvim si odnosima sa televizijom Pink? Mnogi su se iznenadili, očekivali su te na Red-u ili na Pinku, a ti si prešao na Hajp – rekla je voditeljka Ivana Rančić.

PROČITAJTE JOŠ:

Zgodna glumica dobila dijete sa bivšim dečkom Aleksandre Radović: Priča se da mu je pjevačica posvetila mnoge pjesme i da je bio njena najveća ljubav

– Ja sam neko ko je sa svima dobar, i dan danas sam sa svima njima dobar, niti nešto loše komentarišem. Komentarišem samo učesnike kao učesnike, kao što sam uradio i kada sam otišao na Elitoviziju. Moja saradnja sa njima je uvek bila fenomenalna, i kada su imali problem, kada je trebalo da se gasi rijaliti ja sam tad branio “Pink”, i i dalje stojim pri tome da rijaliti treba da se mota po televiziji. Što se tiče mog odlaska na Hajp, to je moja lična stvar. Ja nisam vezan ni lancima ni katancima, ni nekim uslovima, ja imam pravo da radim gde hoću. Biram gde mislim da ću se pronaći, u smislu da ja budem ja. Ja nisam hteo ni u rijalitiju da se družim sa svima jer sam hteo da imam svoj stav i svoje “ja” – objasnio je Dejan.

haber.ba

BONUS VIDEO: