Početna Showbiz Zgodna glumica dobila dijete sa bivšim dečkom Aleksandre Radović: Priča se da...

Zgodna glumica dobila dijete sa bivšim dečkom Aleksandre Radović: Priča se da mu je pjevačica posvetila mnoge pjesme i da je bio njena najveća ljubav

Danina Jeftić je svoju glumačku karijeru započela u seriji “Pare ili život”, ali ju je film “Montevideo” vinuo u zvezde.

Danina je 2013. godine rešila da se povuče iz glume zbog toga što je želela da osnuje porodicu. Ona se pred crkvenim oltarom udala 2013. u Beogradu za menadžera i biznismena Aleksandra Kukanjca, a ubrzo su dobili sina Maksima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Danina Jeftic (@danina.jeftic)

Kad je beba imala osam meseci bračni par je spakovao kofere i odselio se u Australiju.

Brak sa Kukanjcem okončala je posle godinu dana od venčanja u Sidneju, a danas je samohrana majka koja najveću pomoć ima od svojih roditelja. Razvod je, kako su tada navodili mediji, bio težak.

PROČITAJTE JOŠ:

VELIKA MISTERIJA NESTANKA ANE BEKUTE! Zvaničnog saopštenja nema, a sumnja se da su ovo razlozi

Inače, Aleksandar Kukanjac, producent i menadžer, postao je poznat javnosti kao dečko pevačice Aleksandre Radović. Njih dvoje su bili zajedno na samom početku njene pevačke karijere, a priča se da je upravo on bio njena najveća ljubav.

Navodno, pevačica mu je posvetila nekoliko njenih pesama jer im je ljubav bila velika i iskrena. Međutim, nakon raskida svakoje krenuo svojim putem.

Aleksandra Radović se udala za biznismena Aleksandra Zeremskog, sa kojim je dobila i ćerku, ali se nakon nekoliko godina, kao i njen bivši, razvela.

blic.rs

BONUS VIDEO: