Početna Vijesti MILJANA KECMANOVIĆ JE SA SLUŽBENOG MEJLA GLUMILA STRAH I TREPET! Kostini roditelji...

MILJANA KECMANOVIĆ JE SA SLUŽBENOG MEJLA GLUMILA STRAH I TREPET! Kostini roditelji stalno tražili ustupke u školi za svog sina! (FOTO GALERIJA)

Milanka Negić je imala mnogo primedbi na rad školskog pedagoga, tokom svedočenja, kojem je veliki problem predstavljalo što je Sofija izvukla pramenove.

Svedočenjem Milanke Negić majke ubije tinejdzerke Sofije Negić,jutros je nastavljena parnica koju vodi 27 članova najužih porodica žrtava masakra. Milankinim potresnim svedočenjem o bolu za predobrom ćerkom koja je bila dete za primer i neko ko svuda donese radost i mir, završeno je ispitivanje roditelja ubijene dece i školskog čuvara.

Ona je ispričala da je o Kecmanovićima čula mnogo loših stvari ali tek posle masakra.

Imala je mnogo primedbi na rad školskog pedagoga kojem je veliki problem predstavljalo što je Sofija izvukla pramenove.
– Miljana Kecmanović se dopisivala sa direktorkom škole i uopšte pisala mejlove sa svog poslovnog mejla sa biološkog fakulteta gde se potpisivala obavezno kao docent i doktor nauka. Ja to u životu ne bih uradila, bilo bi me sramota- rekla je Milanka Negić.U toku svedočenja Milanka je ispričala da je od dečaka koji se družio sa njenom Sofijom, a sa Kostom je šest godina bio u odeljenju saznala da su o Kecmanovićima deca govorila kao o moćnim ljudima.

– Znalo se da Kostini majka i otac neki važni ljudi, a njega je zanimalo oružje i astrnomija u poslednje vreme- prepričala je ona.

U nastavku će o pretrpljenom strahu i patnji kojom su pogodjeni govoriti braća i sestre devojčica koje je Kosta Kecmanović kao sedmak škole ” Vladislav Ribnikar” ubio iz oružja svog oca, radiologa Vladimora Kecmanovića.

Za parnice protiv maloletnog zločinca i njegovih roditelj zaposleni u sudu i advokati kažu da su najstrašniji postupci od svih koji su do sada vodjeni. Zbog “krikova duša” roditelja, oko 20 sati na pet ročišta su prisutni u najvećoj, a punoj sudnici Palate pravde lili suze.

republika.rs

PROČITAJTE JOŠ:

Ovako je izboden MMA borac: Otkrivamo sve detalje horora, Stefan umro u Urgentnom!

BONUS VIDEO: