Početna Showbiz (FOTO) OVAJ MUZIČAR JE PRVI MUŽ MARINE TUCAKOVIĆ Posvetila mu je poznatu...

(FOTO) OVAJ MUZIČAR JE PRVI MUŽ MARINE TUCAKOVIĆ Posvetila mu je poznatu pjesmu: Evo o kome je riječ

Marina Tucaković, muzički tekstopisac, preminula je pre tri godine, do poslednjeg dana svog života bila u skladnom braku sa Aleksandrom Radulovićem Futom, ali malo ko zna da je Marina imala još jedan brak iza sebe.

Marinin prvi muž bio je Nenad Stamatović, gitarista grupe “Bulevar”. U intervjuu iz 1983. Marina je otkrila kako je gledala na tada novopečenog supruga.

PROČITAJTE JOŠ:

SLUČAJ KOJI JE POTRESAO REGION/ Ove poruke su izazvale ubistvo u Sandžaku, pogledajte šta je ubica pisao i najavljivao (Foto)

– Neca je moj “majstor za poljupce”, “tako mi dobro radi sve”. On je moj najbolji lek za sve nemirne sne – rekla je Marina tada i otkrila kako izgleda jedan rokerski brak.

– Kao i svi drugi. Recimo ja počnem: “Kikiriki slan, dragi dobar dan.” A on meni: “Točna kao sat, coki me u vrat, orasi i med, a u srcu led, samo jedan sat, coki me u vrat. I vrlo brzo ja sam shvatio da si obična i prazna – rekla je Marina u intervjuu za “Yugopapir”.

Marinu su onda upitali da li su joj muškarci sami po sebi inspiracija.

– Ja sam super prijateljica s mnogima. Divno sarađujemo i mnogo ih sve volim. Bogdana, Futu, Bracu, Olivera i naravno mog Necu – istakla je ona u pomenutom intervjuu.

Nakon razvoda od Nenada, Marina se udala za Aleksandra Radulovića Futu, sa kojim je bila u braku do poslednjeg dana svog života.

PROČITAJTE JOŠ:

Zločin koji je potresao Sandžak: Otac osumnjičenog za ubistvo Nusreta Destanovića detaljno o bjekstvu sina Seada

Na njegovom Fejsbuk profilu možemo da vidimo kako danas izgleda. Stamatović je i dalje roker u duši, a ima i unuke.

pulsonline.rs

BONUS VIDEO: